Qui som

Aquesta campanya està organitzada i promoguda per Fundraising.cat i el Cercle de Cultura.

Fundraising.cat és una xarxa informal que agrupa a 220 professionals de la captació de fons en l’àmbit de la cultura, l’acció social, la salut i les universitats a casa nostra. Més concretament, aquesta campanya ha estat impulsada per 43 fundraisers del grup de cultura de la xarxa fundraising.cat, un grup de professionals de la captació de fons (fundraising) que, de manera individual i desinteressada, han decidit contribuir al futur positiu del sector cultural. La seva feina és generar donacions privades per a la cultura i treballen tant en grans institucions culturals (Club TresC, Fundació Catalunya Cultura, Bitò/Festival Temporada Alta, etc) com en entitats i projectes culturals més petits. La reunió fundacional de Fundraising.cat de cultura va tenir lloc l’octubre de 2019 al MNAC.

El Cercle de Cultura neix el 2010 com una entitat de caràcter privat i associatiu, independent, amb voluntat de participar en la vida pública des de la pluralitat ideològica dels seus membres fundadors i futurs associats. Neix amb la vocació d’esdevenir un espai de diàleg i de debat a favor de la cultura i la seva més gran presència i reconeixement en la vida social catalana. Des del Cercle de Cultura entenen la cultura com a element constitutiu de la condició humana i consideren que ha de jugar un paper més central en la vida de la comunitat. El Cercle de Cultura té per missió esdevenir un espai de diàleg, observació, avaluació i prescripció de la cultura catalana, així com de trobada en els àmbits hispànic, europeu i internacional.

 

 

Preocupats per la greu crisi que travessa el sector cultural, hem decidit animar a tots els ciutadans que estimen la cultura a fer un pas endavant per tal de salvar-la.

La nostra iniciativa està recolzada per una llarga llista d’entitats culturals catalanes i altres marques que han donat suport.

Des d’aquesta pàgina web volem fomentar el consum cultural i animem a totes les persones que estimen la cultura i als projectes culturals a sumar-s’hi i col·laborar.

Si vols posar-te en contacte amb nosaltres, envia’ns un correu electrònic a info@laculturaemtoca.cat