Compra

La forma més senzilla d’ajudar la cultura és pagar per tot allò que t’ofereix.

Compra una entrada per a un espectacle de teatre, una exposició, un llibre, un concert… Ja sigui en directe o en streaming, gaudeix de la cultura sense por!

Tria el tipus de cultura que més t’agrada per veure les opcions al teu abast.

Cinema

Casino Prado

Sitges

Entitat cultural creada el 1877, acull tota mena d’activitats culturals tant amateurs com professionals i exerxeix de dinamitzadora al municipi: teatre, cinema, dansa,música,  escacs, presentacions de llibres, xerrades, festivals…

Catalunya Film Festivals

Barcelona

 

Catalunya Film Festivals (CFF) és l’associació de festivals i mostres de cinema catalans que defensa i gestiona el gran valor cultural que aquests suposen pel sector audiovisual, la cultura i la societat.

Els festivals de cinema són una peça clau del sector cinematogràfic català; una plataforma de difusió de cinema inèdit, plural i divers i un generador de reflexió i experiències col·lectives.

A CFF contribuïm al creixement i a la projecció local, nacional i internacional de més de 48 festivals i mostres de cinema de Catalunya.

Des de 2005 treballem sota uns paràmetres de qualitat, excel·lència i compromís social per donar cobertura als festivals catalans i apropar-los als ciutadans i ciutadanes a través de projectes en comú.

El nostre motor és cuidar i mostrar la diversitat de festivals i mostres del territori català, tot donant valor a la riquesa cultural del sector: tota Catalunya, tots els públics, tots els gèneres i temàtiques, tot l’any.

Centre Moral i Instructiu de Gràcia “El Centre”

Barcelona

Entitat cultural al centre de Gràcia.
Hi fem teatre, cinema, concerts, xerrades, esport, tallers…
Tot un ventall d’ofertes culturals per a petits i grans.

COMOexplicARTE

Barcelona

Espai gastro-cultural on parlem d’estrenes, esdeveniments i donem visibilitat als espectacles de Barcelona.

El Círcol de Badalona

Badalona

 

El Círcol de Badalona és una entitat cultural sense ànim de lucre. Tenim un teatre centenari que l’estem potenciant com a espai de creació. Hem començat a fer programació de gran qualitat artística:
– Cicle de teatre familiar #SocMenut.
– Música amb el cile Enjoy the Silence.
– Divendres de cinema.
– Cicle sobre migració #SocMigrant

Tot això i molt més ho pots trobar a Badalona.

 

http://elcircol.cat/

Entrades El Periódico

Barcelona

Entrades El Periódico és la plataforma de venda d’entrades d’El Periódico de Catalunya on podràs adquirir entrades per concerts, teatre, esdeveniments culturals i d’oci amb la màxima garantia i fiabilitat.

Es Claustre

Maó

Es Claustre és un espai cultural situat a Menorca, al centre de la ciutat de Maó enmarcat en un edifici històric.
L’ any 2008 vam començar amb les activitats culturals sempre posant en valor l’autoria i diversos llenguatges, ja siguin creacions del territori, balears o d’enfora. Per Es Claustre han passat grups de rock, falmenc, folk, pop, clàssica, documentals, dansa, circ, etc…així com humor, performance o jornades culturals diverses amb entitats del territori o administracions. La nostra línia de programació cerca presentar un programa cultural divers en cada edició amb novetats i creacions pensades per un àmpli públic.
Funcionem la primavera, estiu i tardor.

 

Espai Cultura Fundació 1859

Sabadell

L’Espai Cultura de la Fundació 1859 Caixa Sabadell és un punt de trobada per a les arts, l’educació i les noves tecnologies. Un centre compromès amb la societat i dedicat a la difusió, formació i producció de continguts culturals innovadors, amb una programació de qualitat, diversa, oberta a la ciutadania, i que vol fomentar la participació, el treball en xarxa i la col·laboració entre empreses, col·lectius i persones amb interessos comuns.

Festival In-Edit

Barcelona

18ª edició del Festival Internacional de Cinema documental Musical de Barcelona.
Aquest any 2020 el Festival In-Edit es podrà veure online a tot el país a través d’In-Edit TV, la nostra plataforma de Video On Demand.

Festival Temporada Alta

Salt

El Temporada Alta és un festival d’arts escèniques que té lloc a diferents poblacions de la demarcació de Girona, en especial Girona i Salt, durant els mesos d’octubre, novembre i desembre. Enguany el Festival arriba a la seva vint-i-novena edició.

La programació destaca per la seva qualitat en les arts escèniques (teatre, música i dansa) i es complementa amb una sèrie d’activitats paral·leles. Enguany, estrena una versió en línia amb diferents formats. Bitò Produccions, és l’empresa que hi ha darrera del Festival assumint la gestió i la direcció artística.

temporada-alta.com

 

Filmin

Online

Descubre el mayor catálogo de cine y series de España. Cine clásico, de autor, festivales, documental e infantil, y una gran selección de series.

http://www.filmin.es/

 

menutsGIRONA

Girona

menutsGIRONA neix com agenda familiar per facilitar i posar a l’abast de les famílies les millors propostes per fer a les comarques de Girona promocionant i fomentant l’oci i la cultura del territori i generant un impacte econòmic.

Mostra Internacional de Films de Dones

Barcelona

La Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona és un festival que va començar la seva trajectòria el juny de 1993. Té com a objectiu la promoció del cinema dirigit per dones, visibilitzant la cultura audiovisual femenina i projectant filmografies de directores d’arreu del món, evidenciant d’aquesta manera la importància de la contribució de les dones en el desenvolupament de la creació audiovisual.

Després de gairebé tres dècades d’història, la Mostra ha esdevingut un espai cultural estable i una plataforma d’exhibició alternativa cada vegada més compromesa amb el debat sobre els processos creatius.

Entre les preocupacions de la Mostra es troba el debat sobre el paper dels festivals en el recorregut cinematogràfic, convertint-se així en una proposta cultural que es perllonga durant tot l’any, oferint una alternativa al caràcter competitiu de la majoria de festivals de cinema.

En els darrers anys la Mostra Internacional de Cinema de Barcelona s’ha interessat per noves branques d’acció, convertint-se en distribuïdora d’alguns dels films que han passat pel festival a través de Mostra distribucions i creant la Mostra Publicacions, un espai editorial dissenyat per acollir publicacions en formats variats que donen continuïtat al circuit de coneixement que es gesta durant el festival.

A la preocupació per la memòria i la voluntat de contribuir a visibilitzar i facilitar genealogies entre les dones del cinema, donen resposta l’activitat arxivística del festival i les convocatòries de creació. La primera es materialitza principalment en l’arxiu de films de dones, amb més de 2500 títols de gairebé 1700 realitzadores d’un centenar de països d’arreu del món. Aquesta col·lecció, a disposició de la recerca, és actualment la més gran de l’estat espanyol. D’altra banda, la Mostra disposa de l’Arxiu en línia, un espai web que recull la informació dels continguts que han fornit el treball, els cicles i programes de cadascuna de les edicions del festival.

A més a més, per contribuir a mantenir viva la memòria de les dones tant en el cinema com en altres àmbits, la Mostra llança anualment convocatòries participatives com El vídeo del minut i el Projecte Arxipèlag, que alhora estimulen la creació audiovisual i de noves genealogies entre les dones.

El festival es mou és el nom que reben les diferents col·laboracions que la Mostra desenvolupa amb altres festivals de cinema de dones de l’estat espanyol, mostres internacionals, entitats i centres culturals interessats a recolzar el cinema de dones, etc.

Pack Magic

És una distribuïdora de cinema enfocada en la difusió de pel·lícules i altres recursos audiovisuals que estimulen la sensibilitat estètica, l’educació emocional i la transmissió de valors socials i culturals.
Infantil:
La distribuïdora té una línia de pel·lícules infantils, adreçades a un públic d’entre 2 i 12 anys. En la selecció es tenen en compte les característiques, capacitats i sensibilitats dels nens i nenes d’aquestes edats i s’elaboren materials de promoció concebuts per incentivar la curiositat sobre cada títol i fomentar el gust pel cinema i per anar al cinema des de la infància.

Tranquil:
Els films, provinents principalment de cinematografies d’arreu d’Europa, estan compromesos amb la diversitat cultural i estètica i posen en valor la contemplació i la comprensió per fugir de la violència estètica i narrativa que domina la majoria de pantalles comercials, sense renunciar al gaudi, el plaer i la diversió.

 

En català:
Les pel·lícules es distribueixen en versió doblada en català i amb subtítols per tal de fomentar la lectura entre els espectadors i espectadores més petits, així com per a fer-les accessibles a infants amb dificultats auditives.

Primer Festival de Cine

Barcelona

 

El Meu Primer Festival és un festival internacional de cinema per a nens i nenes entre 2 i 12 anys. Una oportunitat per descobrir un cinema singular, inèdit i d’arreu del món a través d’una programació completa integrada per sessions de curts, llargmetratges i activitats complementàries per a famílies, escoles i professionals.

 

http://primerfestivaldecine.com/

REC Festival Internacional de Cinema de Tarragona

Tarragona

Festival internacional de llargmetratges de ficció o documental. Una gran oportunitat per conèixer nous directors o redescobrir directors ja coneguts a través de les seves òperes primes.

Gaudiu de pel·lícules d’estrena, nous directors, descobriments, emocions i molt més.

Roé espai d’Art

Vilafant

Fotografia

TEATRE DE SARRIÀ

Barcelona

Som l’Associació Centre Cultural Sant Vicenç de Sarrià que gestionem el Teatre de Sarrià. El 2021 celebrarem els 125!
Som una entitat sense ànim de lucre. Eduquem i transformem la societat per mitjà de la cultura. Tenim 8 grups de teatre, 5 de música, 3 d’esbart, un esplai, 20 equips de futbol i altres seccions formatives i solidàries.
En el Teatre hi fem tot tipus d’espectacles, amateurs i professionals, com òpera, sarsuela, teatre de tot tipus, dansa, cinema documental i cine-club, etc.

TRESC – Comunitat de Cultura

Online

Som la comunitat d’usuaris intensius de la cultura més important de Catalunya. Oferim informació, prescripció, activitats exclusives, avantatges i descomptes especials als membres de la nostra comunitat.

https://www.tresc.cat/

Circ

Associació Plataforma d’Arts de Carrer

Viladecans

L’Associació Plataforma d’Arts de Carrer neix per agrupar sota un mateix sostre els festivals, fires i mostres que tenen les arts de carrer com a principal eix conductor de la seva programació.

 

inici

Centre Cultural Terrassa

Terrassa

Inaugurat l’any 1980, el Centre Cultural Terrassa és un equipament que ofereix una àmplia activitat cultural destinada a tots els públics.

Cada temporada es realitza una programació pròpia estable d’arts plàstiques i una d”arts escèniques,  on destaca especialment la dansa. A més, es programen concerts en directe, música clàssica i s’ofereixen activitats pedagògiques relacionades amb les exposicions i amb les línies d’arts escèniques més destacades.

fundacioct.cat

Entrades Vanguardia

Online

Entrades de Vanguardia és la plataforma de venda d’entrades del diari La Vanguardia que ofereix als seus lectors i subscriptors la posibilitat de comprar entrades per als millors events culturals. Amb descomptes i avantatges per als socis del Club Vanguardia.

 

entrades.lavanguardia.com

Es Claustre

Maó

Es Claustre és un espai cultural situat a Menorca, al centre de la ciutat de Maó enmarcat en un edifici històric.
L’ any 2008 vam començar amb les activitats culturals sempre posant en valor l’autoria i diversos llenguatges, ja siguin creacions del territori, balears o d’enfora. Per Es Claustre han passat grups de rock, falmenc, folk, pop, clàssica, documentals, dansa, circ, etc…així com humor, performance o jornades culturals diverses amb entitats del territori o administracions. La nostra línia de programació cerca presentar un programa cultural divers en cada edició amb novetats i creacions pensades per un àmpli públic.
Funcionem la primavera, estiu i tardor.

 

Festival Emergent

Girona

Festival d’arts en viu del Gironès. Es realitza a finals de juny i principis de juliol a diferents pobles del Gironès. Música, màgia, dansa, teatre, poesia, humor, circ… en un format diferent, dinàmic i proper.

Festival Temporada Alta

Salt

El Temporada Alta és un festival d’arts escèniques que té lloc a diferents poblacions de la demarcació de Girona, en especial Girona i Salt, durant els mesos d’octubre, novembre i desembre. Enguany el Festival arriba a la seva vint-i-novena edició.

La programació destaca per la seva qualitat en les arts escèniques (teatre, música i dansa) i es complementa amb una sèrie d’activitats paral·leles. Enguany, estrena una versió en línia amb diferents formats. Bitò Produccions, és l’empresa que hi ha darrera del Festival assumint la gestió i la direcció artística.

temporada-alta.com

 

Fira Mediterrània de Manresa

Manresa

 

La Fira Mediterrània de Manresa és el mercat estratègic de les propostes artístiques que utilitzen l’arrel, la tradició i la cultura popular com a motor creatiu.

La Fira Mediterrània treballa amb els 360 graus de l’arrel tradicional, partint del grau inicial, el patrimoni immaterial i l’herència cultural, passant per les associacions de cultura popular i tradicional, que treballen a partir del patrimoni immaterial connectant-lo amb la societat, i finalment, el sector professional, els artistes que creen a partir d’aquesta tradició. La Fira Mediterrània posa especial èmfasi en l’intercanvi, la interrelació i la intersecció de tots ells.

Es tracta d’una fira multidisciplinària que planteja tres grans itineraris en la seva programació, un de música amb l’escena mediterrània de músiques del món i música folk on destaquen les novetats de l’escena catalana d’arrel; un d’arts escèniques amb la dansa, el teatre, el circ, les arts de carrer i les propostes de públic familiar que creen a partir de patrimoni immaterial i de la cultura popular i tradicional; i un de cultura popular i associacionisme posant èmfasi en el seu maridatge amb el sector professional de les arts i també mirant cap al patrimoni immaterial de la Mediterrània.

Aquest plantejament es concreta amb una programació integrada per propostes que parteixen de l’arrel tradicional com a motor creatiu, una arrel amb mirades polièdriques, i que ens parla en present.

 

http://www.firamediterrania.cat

LA QUEBRÁ

Barcelona

 

LA QUEBRÁ: PRODUCCIÓN ARTÍSTICA CON MUCHA ALMA.

-Cia de Danza
-Danza Terapeutica, para afectados de Parkinson
-Proyecto PLAS!TIC. Danza y consumo consciente a las escuelas.

Irene García y Sergí Cerdan: Dirección artística, coreografía y escenografía.

menutsGIRONA

Girona

menutsGIRONA neix com agenda familiar per facilitar i posar a l’abast de les famílies les millors propostes per fer a les comarques de Girona promocionant i fomentant l’oci i la cultura del territori i generant un impacte econòmic.

Recomana, Associació per a la promoció de les arts escèniques

Recomana és un projecte professional d’acompanyament al públic d’arts escèniques a través d’accions presencials i virtuals. Comptem amb més de 40 professionals de la crítica especialitzada en les diferents disciplines escèniques (teatre, dansa, circ i arts de carrer per a públic adult o familiar).  El coneixement i experiència dels nostres col·laboradors ens converteixen en una plataforma de referència absoluta a Catalunya.

Com a reacció al confinament hem creat TeatreZoom.

TeatreZoom és un cicle de videoconferències que connecten públic, artistes que tenen en cartera una proposta escènica i membres de la crítica. En la seva primera edició, entre juny i desembre de 2020, hi ha programades més de 20 sessions amb artistes de tota mena, emergents i consagrats, amb noms com Mario Gas, Sol Picó, Clara Peya, Llàtzer Garcia, Joan Pera, Denise Duncan… i molts més!

Sala Melmac

Barcelona

Nou projecte de la Cia. Mar Gómez, que ha convertit la seva seu en un nou espai de creació i exhibició d’arts escèniques al barri del Guinardó de Barcelona: la Sala Melmac.

Defugint tota classificació convencional,  la programació d’espectacles aposta per la diversitat i la singularitat de les propostes de petit format.

També s’ofereixen residències creatives per artistes i es realitzen activitats participatives obertes a tota persona interessada.

Teatre L’Ateneu de Celrà

Celrà

El Teatre L’Ateneu de Celrà és un equipament cultural que ofereix una programació estable de teatre, circ i dansa per a tots els públics.

TRESC – Comunitat de Cultura

Online

Som la comunitat d’usuaris intensius de la cultura més important de Catalunya. Oferim informació, prescripció, activitats exclusives, avantatges i descomptes especials als membres de la nostra comunitat.

https://www.tresc.cat/

Dansa

Agrupació Congrés

Barcelona

Associació sense ànim de lucre. Fomentem el coneixement i difusió del teatre i la dansa catalana.

Ballet de Barcelona

Barcelona

El Ballet de Barcelona és la companyia de dansa clàssica i contemporània de Catalunya. Fundada sobre principis ètics estrictes, els seus fundadors i directors Carlos Renedo (Barcelona) i Chase Johnsey (Florida), van crear una companyia sota condicions empresarials modernes i basada en una gestió ètica. Tots dos amb una llarga trajectòria en el món de la dansa, incloent-hi grans companyies com Les Ballets de Trockadero, l’English National Ballet de Londres, o la Metropolitan Opera House de Nova York, han aconseguit establir, junt amb la directora associada Carolina Masjuan, la companyia que el país necessitava, sent aquesta ja un referent internacional i amb ballarins de més de 20 nacionalitats diferents. El Ballet de Barcelona es caracteritza per ser una companyia professional lliure d’expectatives corporals poc realistes, sense discriminació ètnica o de gènere, practicant tracte just, transparència i inclusivitat.

Casino Prado

Sitges

Entitat cultural creada el 1877, acull tota mena d’activitats culturals tant amateurs com professionals i exerxeix de dinamitzadora al municipi: teatre, cinema, dansa,música,  escacs, presentacions de llibres, xerrades, festivals…

Centre Cultural Terrassa

Terrassa

Inaugurat l’any 1980, el Centre Cultural Terrassa és un equipament que ofereix una àmplia activitat cultural destinada a tots els públics.

Cada temporada es realitza una programació pròpia estable d’arts plàstiques i una d”arts escèniques,  on destaca especialment la dansa. A més, es programen concerts en directe, música clàssica i s’ofereixen activitats pedagògiques relacionades amb les exposicions i amb les línies d’arts escèniques més destacades.

fundacioct.cat

Cooperativa Obrera Tarraconense

Tarragona

Cooperativa fundada al 1904, ara te entre les seves finalitats la divulgació I promoció de la cultura, portan a  terme de manera continuada, activitats encaminades a objectius socials I culturals

CRA’P – Pràctique de creació i recerca artística

Mollet del Vallès

És una associació sense afany de lucre creada amb l’objectiu de generar i acollir activitats de recerca i creació entorn a pràctiques escèniques i performatives contemporànies i la seva disseminació.
1. Creació: residències per artistes professionals de les arts escèniques, nacionals i internacionals.
2.Formació: tallers i cursos tant per professionals com per gent interessada en les arts escèniques.
3. Exhibició: presentació pública del treball en procés dels artistes convidats en residència i d’altres projectes de recerca.
4. Intercanvi i diàleg: trobades i laboratoris amb artistes de diferents disciplines i cultures per tal de desenvolupar processos de recerca i anàlisi sobre la pràctica de les arts escèniques i performatives contemporànies.
5. Desenvolupament social: trobades entre artistes professionals i col·lectius socials.
6. Projectes en xarxa: col·laborar amb artistes, entitats, plataformes i col·lectius per tal de crear projectes nacionals i internacionals de cooperació i recerca.

home

El Desbande Tango

Barcelona

Associació dedicada a la difusió del tango argentí.

Entrades Vanguardia

Online

Entrades de Vanguardia és la plataforma de venda d’entrades del diari La Vanguardia que ofereix als seus lectors i subscriptors la posibilitat de comprar entrades per als millors events culturals. Amb descomptes i avantatges per als socis del Club Vanguardia.

 

entrades.lavanguardia.com

Escola Municipal de dansa de Celrà

Celrà

EMDC es un servei public per l’educació artística en l’àmbit de la dansa des d’una mirada contemporània. Ofereix un ampli ventall de disciplines de dansa, circ i moviment per a totes les edats i totes trajectòries, des de la pràctica lúdica a la professionalitzadora. Treballem per una educació inclusiva, cooperativa i de qualitat.

Festival Emergent

Girona

Festival d’arts en viu del Gironès. Es realitza a finals de juny i principis de juliol a diferents pobles del Gironès. Música, màgia, dansa, teatre, poesia, humor, circ… en un format diferent, dinàmic i proper.

Festival Temporada Alta

Salt

El Temporada Alta és un festival d’arts escèniques que té lloc a diferents poblacions de la demarcació de Girona, en especial Girona i Salt, durant els mesos d’octubre, novembre i desembre. Enguany el Festival arriba a la seva vint-i-novena edició.

La programació destaca per la seva qualitat en les arts escèniques (teatre, música i dansa) i es complementa amb una sèrie d’activitats paral·leles. Enguany, estrena una versió en línia amb diferents formats. Bitò Produccions, és l’empresa que hi ha darrera del Festival assumint la gestió i la direcció artística.

temporada-alta.com

 

Fira Mediterrània de Manresa

Manresa

 

La Fira Mediterrània de Manresa és el mercat estratègic de les propostes artístiques que utilitzen l’arrel, la tradició i la cultura popular com a motor creatiu.

La Fira Mediterrània treballa amb els 360 graus de l’arrel tradicional, partint del grau inicial, el patrimoni immaterial i l’herència cultural, passant per les associacions de cultura popular i tradicional, que treballen a partir del patrimoni immaterial connectant-lo amb la societat, i finalment, el sector professional, els artistes que creen a partir d’aquesta tradició. La Fira Mediterrània posa especial èmfasi en l’intercanvi, la interrelació i la intersecció de tots ells.

Es tracta d’una fira multidisciplinària que planteja tres grans itineraris en la seva programació, un de música amb l’escena mediterrània de músiques del món i música folk on destaquen les novetats de l’escena catalana d’arrel; un d’arts escèniques amb la dansa, el teatre, el circ, les arts de carrer i les propostes de públic familiar que creen a partir de patrimoni immaterial i de la cultura popular i tradicional; i un de cultura popular i associacionisme posant èmfasi en el seu maridatge amb el sector professional de les arts i també mirant cap al patrimoni immaterial de la Mediterrània.

Aquest plantejament es concreta amb una programació integrada per propostes que parteixen de l’arrel tradicional com a motor creatiu, una arrel amb mirades polièdriques, i que ens parla en present.

 

http://www.firamediterrania.cat

Fodansa

Girona

Foment Internacional de la dansa, especialitzat en flamemc i danses orientals. Cursos, excursions, concerts, festivals… Entre d’altres. Estem a Girona, Banyoles, Barcelona

Gitza Escola de Dansa

Barcelona

Escola de Dansa del ventre a Barcelona

Jove Cia. de Dansa de Gavà

La Jove Cia. de Dansa de Gavà és una organització artística dirigida a joves estudiants de dansa en període de professionalització, a qui se’ls vol donar la possibilitat de desenvolupar coneixements artístics i agafar experiència escènica.

La finalitat de la JCDG és saber estar dins i fora del escenari.
Poder aplicar i desenvolupar tots els coneixements acadèmics apresos a les aules, mitjançant coreografies que donaran forma artística a aquest coneixements.
Consolidar tot aquest treball a mida que es va agafant experiència escènica, així com aprendre a tenir un comportament responsable envers la companyia, donant la possibilitat al ballarí que està en aquesta fase de professionalització de poder créixer com artista.

LA QUEBRÁ

Barcelona

 

LA QUEBRÁ: PRODUCCIÓN ARTÍSTICA CON MUCHA ALMA.

-Cia de Danza
-Danza Terapeutica, para afectados de Parkinson
-Proyecto PLAS!TIC. Danza y consumo consciente a las escuelas.

Irene García y Sergí Cerdan: Dirección artística, coreografía y escenografía.

La Unió Santcugatenca

Sant Cugat del Vallès

La Unió Santcugatenca és una entitat de Sant Cugat del Vallès compromesa
amb l’associacionisme, amb la ciutat i amb el país que entén i promou la pràctica
cultural i el lleure educatiu com a factors transformadors de la vida individual i
col·lectiva.

Ens volem sumar a la campanya com a mesura de suport al sector cultural. Des de l’associacionisme cultural reinvidinquem l’accessibilitat i la democràcia cultural, i actuem com a porta d’entrada a la cultura per a la ciutadania.

Fes-te’n sòcia!

El nostre finançament es basa en l’aportació que fan les nostres sòcies i socis protectors, que actualment és una xarxa de 560 ciutadans i ciutadanes. Durant el 2020 estem reforçant la captació de socis, per tal de subsanar l’impacte econòmic que ens està suposant la reiterada aturada de la nostra activitat cultural.

Laia Santanach

Arenys de Mar

Companyia de dansa.
Projectes de dansa contemporània i música en viu.

menutsGIRONA

Girona

menutsGIRONA neix com agenda familiar per facilitar i posar a l’abast de les famílies les millors propostes per fer a les comarques de Girona promocionant i fomentant l’oci i la cultura del territori i generant un impacte econòmic.

Mercat de les Flors

Barcelona

 

El Mercat de les Flors Casa de la dansa ofereix una programació nacional i internacional de primer ordre.

El Mercat de les Flors té com a objectiu la investigació, la producció, la creació i la difusió de la dansa contemporània. El Mercat acull una programació plural, dóna suport a artistes i acompanya projectes molt diversos. Els seus programes li permeten teixir relacions estretes i crear complicitats amb el
món professional, amb el món educatiu i el públic, mitjançant la realització de projectes que estableixen diàlegs amb diferents estructures en totes aquestes àrees.

Actualment, aquest espai escènic té tres sales d ‘espectacles i diferents espais de treball. Gestiona també el Graner, fàbrica de creació dedicada a la dansa, que proposa un projecte independent articulat amb el Mercat per tal de poder respondre a les diferents necessitats dels artistes i processos, i també permetre l’accés del públic a la pluralitat d’aquest patrimoni cultural.

 

https://mercatflors.cat/

Moveo

Barcelona

MOVEO és un centre d’arts performatives dedicat a la formació, creació i investigació en teatre físic. Fundat l’any 2005 a Barcelona, acull la premiada companyia CIA MOVEO, residències d’artistes, una escola que ofereix cursos i tallers, així com una varietat d’activitats al voltant de l’expressió del cos.

PARALLELS, a story about you

Barcelona

PARALLELS és un espectacle de dansa i multimèdia que tracta sobre la subjectivitat amb què les persones discernim el positiu d’allò que és negatiu, i de com la presa de decisions i les relacions personals afecten al desenvolupament de la personalitat. La producció és la sinergia de recursos artístics tals com la dansa i expressió corporal, i audiovisuals com ara la projecció (o “videomapping”), efectes d’il·luminació escènica i música experimental. L’obra es compon de sis peces amb una duració total de 30 minuts.

Recomana, Associació per a la promoció de les arts escèniques

Recomana és un projecte professional d’acompanyament al públic d’arts escèniques a través d’accions presencials i virtuals. Comptem amb més de 40 professionals de la crítica especialitzada en les diferents disciplines escèniques (teatre, dansa, circ i arts de carrer per a públic adult o familiar).  El coneixement i experiència dels nostres col·laboradors ens converteixen en una plataforma de referència absoluta a Catalunya.

Com a reacció al confinament hem creat TeatreZoom.

TeatreZoom és un cicle de videoconferències que connecten públic, artistes que tenen en cartera una proposta escènica i membres de la crítica. En la seva primera edició, entre juny i desembre de 2020, hi ha programades més de 20 sessions amb artistes de tota mena, emergents i consagrats, amb noms com Mario Gas, Sol Picó, Clara Peya, Llàtzer Garcia, Joan Pera, Denise Duncan… i molts més!

Rítmia

Gavà

Rítmia és un projecte de dansa i música en viu que explora relacions compositives i perceptives entre el ritme sonor i el ritme visual. A través de la interacció entre materials percussius i coreogràfics inspirats en estructures rítmiques, explorem la interacció entre el ritme sonor i el ritme visual. Els polirritmes multisensorials resultants amplifiquen alhora que posen en qüestió la nostra percepció del so i el moviment, del temps i l’espai. Lluny de ser un simple joc estètic, aquesta proposta escènica ens recorda el caràcter mal·leable i multifacètic de la percepció.

Aquest projecte neix d’una fascinació compartida entre un músic-compositor i una ballarina-coreògrafa al voltant del ritme i la percussió. A través del Mètode Mirall, una innovadora aproximació a la composició i aprenentatge musicals, investiguen el polirritme des d’una perspectiva poètica, geomètrica i sensorial.

http://www.emmavillavecchia.com

Sala Melmac

Barcelona

Nou projecte de la Cia. Mar Gómez, que ha convertit la seva seu en un nou espai de creació i exhibició d’arts escèniques al barri del Guinardó de Barcelona: la Sala Melmac.

Defugint tota classificació convencional,  la programació d’espectacles aposta per la diversitat i la singularitat de les propostes de petit format.

També s’ofereixen residències creatives per artistes i es realitzen activitats participatives obertes a tota persona interessada.

TEATRE DE SARRIÀ

Barcelona

Som l’Associació Centre Cultural Sant Vicenç de Sarrià que gestionem el Teatre de Sarrià. El 2021 celebrarem els 125!
Som una entitat sense ànim de lucre. Eduquem i transformem la societat per mitjà de la cultura. Tenim 8 grups de teatre, 5 de música, 3 d’esbart, un esplai, 20 equips de futbol i altres seccions formatives i solidàries.
En el Teatre hi fem tot tipus d’espectacles, amateurs i professionals, com òpera, sarsuela, teatre de tot tipus, dansa, cinema documental i cine-club, etc.

Teatre L’Ateneu de Celrà

Celrà

El Teatre L’Ateneu de Celrà és un equipament cultural que ofereix una programació estable de teatre, circ i dansa per a tots els públics.

Teatre La Gorga

Palamós

 

Teatre de l’Ajuntament de Palamós

http://www.lagorga.cat/

TRESC – Comunitat de Cultura

Online

Som la comunitat d’usuaris intensius de la cultura més important de Catalunya. Oferim informació, prescripció, activitats exclusives, avantatges i descomptes especials als membres de la nostra comunitat.

https://www.tresc.cat/

Llibres

El Bruc amb la Cultura

El Bruc

Som una associació sense ànim de lucre que tenim com objectiu difondre la cultura en els àmbits de la música, presentació de llibres, exposicions, conferències…

Aquests dies tenim programat el festival MusicalBruc’20 i per tant afectat per les mesures de prevenció del Dep. de Salut.

 

FICTA edicions i produccions

Vilablareix

Editorial de música i discogràfica consagrada a la recuperació del patrimoni musical català i als nous creadors catalans.

FLIC FESTIVAL

Barcelona, Madrid, Vic

El FLIC, festival de literatura i arts infantil i juvenil, és un projecte de foment de la lectura i del gust literari que porta 10 anys investigant i mostrant altres maneres de viure la literatura, implicant a totes aquelles persones que acompanyen els infants i els joves en el procés de la descoberta literària: famílies, mestres, bibliotecaris/àries, escriptors/es, il·lustradors/es, editors/es i, també, organitzacions que comparteixen aquesta missió més allà del sector del llibre i de l’educació.

El festival l’organitzem des de Tantàgora, entitat sense ànim de lucre dedicada a la promoció, difusió i creació de la literatura infantil i juvenil des de fa 29 anys. Amb caràcter itinerant, i amb la implicació d’entitats culturals públiques i privades de Barcelona, Madrid i Vic, hem consolidat un projecte comú de ciutats lectores, amb una mirada compartida sobre la literatura on es fusionen diversos àmbits artístics amb el fet literari.

Libelista

Online

Libelista és una xarxa de llibreries independents que ofereixen els seus serveis a través d’un market place comú. Les usuàries de Libelista poden realitzar les seves comandes escollint sempre a quina de les més de 120 llibreries de la plataforma volen destinar els guanys de la seva comanda. Així, donem suport al comerç independent i de proximitat mentre mantenim els avantatges que suposa la compra en línia.

Librería Prole

Barcelona

Llibreria lgtbiq, feminista i antiracista al barri de Sant Antoni de Barcelona. Llibres nous, segona mà i antics.

Llegim…? Llibreria

Igualada

Llibreria generalista amb l’especificitat de partitures, petits instruments i accessoris musicals.

menutsGIRONA

Girona

menutsGIRONA neix com agenda familiar per facilitar i posar a l’abast de les famílies les millors propostes per fer a les comarques de Girona promocionant i fomentant l’oci i la cultura del territori i generant un impacte econòmic.

Savanna Books

Savanna books és una editorial que publica llibres per a infants, joves i adults a qui els mou la curiositat i les ganes de descubrir móns i construir el seu propi.

A més d’una cultura de generositat, empatia, justícia social, de sostenibilitat, una cultura feminista i ecològica, una cultura de l’abundància, en la que no hi ha lluites de poder, i sí que hi ha suma de poders per a treballar amb el propòsit comú de millorar la vida de totes les persones.

Parlem de mirar amb una altre mirada per crear noves regles del joc. I que tot incideixi en la creació de PROJECTES SOCIALS, ja que volem provocar canvis, per petits que puguin semblar. Molta gent petita, fent coses petites, produeixen grans canvis. Molta gent petita, pot millorar el món i marcar una diferència.

TRESC – Comunitat de Cultura

Online

Som la comunitat d’usuaris intensius de la cultura més important de Catalunya. Oferim informació, prescripció, activitats exclusives, avantatges i descomptes especials als membres de la nostra comunitat.

https://www.tresc.cat/

Vila del Llibre.CAT

Barcelona

La Vila del Llibre és un moviment de turisme cultural inspirat en la xarxa de booktowns que als anys 60 del segle XX va començar a proliferar per Europa. Més enllà d’un festival anual, Vila del Llibre s’implica en els territoris on se celebra perquè es consolidin com un lloc on desenvolupar de forma estable i sostenible una nova economia amb la literatura com a eix dinamitzador.

Com a part del seu programa, Vila del Llibre ofereix una cartera d’espectacles, de creació pròpia o en aliança amb altres agents culturals, a realitzar en qualsevol indret dels territoris de parla catalana.

viladellibre.cat

Museus

Espai Cultura Fundació 1859

Sabadell

L’Espai Cultura de la Fundació 1859 Caixa Sabadell és un punt de trobada per a les arts, l’educació i les noves tecnologies. Un centre compromès amb la societat i dedicat a la difusió, formació i producció de continguts culturals innovadors, amb una programació de qualitat, diversa, oberta a la ciutadania, i que vol fomentar la participació, el treball en xarxa i la col·laboració entre empreses, col·lectius i persones amb interessos comuns.

Fundació Foto Colectania

Barcelona

Foto Colectania es una entidad sin ánimo de lucro, creada en Barcelona en 2002, con la misión de difundir la fotografía y darla a conocer en el ámbito social, artístico y educativo.
La fundación realiza exposiciones y actividades vinculadas a la fotografía y cuenta con una colección de 4.000 fotografías de más de 80 autores españoles y portugueses.

Entendemos la fotografía como una herramienta esencial para comprender el mundo contemporáneo. Como centro especializado en fotografía e imagen, desarrollamos programas con el fin de profundizar en el lenguaje de la imagen y ofrecer nuevas herramientas para “educar la mirada”.

menutsGIRONA

Girona

menutsGIRONA neix com agenda familiar per facilitar i posar a l’abast de les famílies les millors propostes per fer a les comarques de Girona promocionant i fomentant l’oci i la cultura del territori i generant un impacte econòmic.

Museu Arqueològic Espai Ceretània

Bolvir

Espai museistic i jaciment ibero-romà i medieval d’El Castellot. Viu la història ceretana desde l’ùnic jaciment ibero-ceretà museitzat.

http://www.bolvir.cat/

Museu del Suro de Palafrugell

Palafrugell

 

El Museu del Suro és una institució que es troba al centre de Palafrugell i que es dedica a la interpretació i difusió del patrimoni i els territoris vinculats al món surer català.

El primer objecte del Museu és el propi edifici, una fàbrica modernista projectada per General Guitart i construïda entre els anys 1900 i 1907 que, actualment, conté els diversos espais expositius del Museu, al voltant d’una petita sureda.

Us proposem un tastet destil·lat de boscos d’alzines sureres, de suro, de la seva transformació artesanal i industrial en objectes diversos i, també, a través d’un audiovisual, de l’espectacular història de la que va ser la fàbrica surera més gran de l’estat espanyol i una de les més importants del món.

Museu Egipci de Barcelona

Barcelona

 

El Museu Egipci de Barcelona és el símbol distintiu de la Fundació Arqueològica Clos. El seu fons és monogràfic sobre l’antic Egipte, format per més de mil dues-centes peces, una col·lecció privada que permet una aproximació a la vida i els costums de l’antiga civilització egípcia.

 

https://www.museuegipci.com

Museu Pau Casals

El Vendrell

El Museu Pau Casals mostra la vida i l’obra del gran músic universal i la seva faceta d’home de pau. Situat a la casa d’estiueig de Pau Casals a la platja de Sant Salvador, el museu apropa al visitant de forma emotiva la vida i els pensaments de Pau Casals des de la seva infantesa fins a la seva maduresa com a home de pau, amb música, audiovisuals, i objectes i documents originals.

TRESC – Comunitat de Cultura

Online

Som la comunitat d’usuaris intensius de la cultura més important de Catalunya. Oferim informació, prescripció, activitats exclusives, avantatges i descomptes especials als membres de la nostra comunitat.

https://www.tresc.cat/

Música

52 Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona 2020

Barcelona

 

La seva trajectòria parla per sí mateixa. El Festival Internacional de Jazz de Barcelona és una referència mundial en el gènere, gràcies a un treball constant i minuciós capaç d’equilibrar els pesos pesants i les noves propostes dins d’un cartell sempre atractiu.

Concerts gratuïts, classes magistrals a càrrec de primeres figures, interessants conferències, trobades amb els artistes… Un cúmul d’activitats paral·leles completen la programació, oferint múltiples opcions per gaudir de la bona música i de la passió pel jazz durant la celebració del certamen.

 

https://www.jazz.barcelona/ca/

Amics del Liceu

Barcelona

Els Amics del Liceu som una associació sense ànim de lucre que té com a funció apropar l’òpera i la cultura als nostres socis i al públic general.
És per això que organitzem conferències, projeccions, cursos, visites comentades i viatges per tal de complir el nostre objectiu: treballar entre la cultura i les persones

ASSOCIACIÓ CULTURAL ORELLA ACTIVA / CIA ORELLES DE XOCOLATA

Girona

Els espectacles de la companyia Orelles de Xocolata, coproduïts per Temporada Alta i l’associació cultural Orella Activa -entitat que defensa la música a les comarques gironines-, són una experiència de concert en directe i interactiu per a tota la família. La companyia es va crear l’any 2013 amb l’objectiu d’oferir espectacles familiars de qualitat.

Associació Musical Windu

Vilanova i la Geltrú

Windu crea a finals del 2018 l’Associació Musical Windu amb l’objectiu de potenciar, crear i consolidar totes aquelles activitats que vagin dedicades a donar conèixer la flauta de bec. L’Associació Musical Windu és una entitat sense ànim de lucre que té com a finalitats:

– La promoció de la flauta de bec, un instrument amb més de 600 anys d’història, així com el seu repertori específic.
– La divulgació del patrimoni musical i organològic associat a l’instrument.
– L’elaboració de propostes pedagògiques i de concert.
– La promoció de la investigació en el repertori i en la creació de nous instruments.
– I donar suport als nous intèrprets i compositors de la flauta de bec.

Black Music Festival

Girona

 

El festival de música negra de Catalunya. Fer presents i agrupar les músiques d’arrels afro-americanes i tots els estils derivats de de la Black Music en un cicle temàtic.

 

http://www.blackmusicfestival.com/

Casino Prado

Sitges

Entitat cultural creada el 1877, acull tota mena d’activitats culturals tant amateurs com professionals i exerxeix de dinamitzadora al municipi: teatre, cinema, dansa,música,  escacs, presentacions de llibres, xerrades, festivals…

Centre Cultural Can Clos

La Cellera de Ter

Can Clos neix amb l’objectiu d’esdevenir un espai per a la creació, la investigació, la divulgació de la cultura contemporània, on les arts visuals, la literatura,  la gastronomia, el cinema, la música, les arts escèniques i les activitats s’interconnecten.
Amb les activitats que realitzarem complirem els següents objectius.
– Incentivar la recerca i la producció artística.
– Contribuir a la promoció dels creadors.
– Promoure la mobilitat internacional d’artistes i altres professionals de la cultura.
– Iniciar uns intercanvis culturals entre Catalunya i altres països.
– Promoció turística de la zona Ter-Brugent.
– Diferents esdeveniments culturals com mostres de cinema, teatre, música … per fomentar la vocació.
– Visites als estudis per poder conversar amb els creadors.
– Jornades de debat, tertúlies.
– Coneixements d’història local.

Centre Cultural Terrassa

Terrassa

Inaugurat l’any 1980, el Centre Cultural Terrassa és un equipament que ofereix una àmplia activitat cultural destinada a tots els públics.

Cada temporada es realitza una programació pròpia estable d’arts plàstiques i una d”arts escèniques,  on destaca especialment la dansa. A més, es programen concerts en directe, música clàssica i s’ofereixen activitats pedagògiques relacionades amb les exposicions i amb les línies d’arts escèniques més destacades.

fundacioct.cat

Centre Moral i Instructiu de Gràcia “El Centre”

Barcelona

Entitat cultural al centre de Gràcia.
Hi fem teatre, cinema, concerts, xerrades, esport, tallers…
Tot un ventall d’ofertes culturals per a petits i grans.

Cobla Marinada

Badalona

Fundada l’any 1981 a Badalona, la Cobla Marinada esdevé una de les formacions més actives del món sardanista, participa en la majoria d’aplecs rellevants i en un elevat nombre d’audicions de sardanes que s’organitzen arreu de Catalunya. La formació destaca per tenir un repertori musical extens, incloient peces de compositors emblemàtics de la historiografia musical de la cobla i també de compositors contemporanis. Paral·lelament destaca per cultivar en tot moment la música per a cobla amb la interpretació d’obres de referència i de nova composició.

COMOexplicARTE

Barcelona

Espai gastro-cultural on parlem d’estrenes, esdeveniments i donem visibilitat als espectacles de Barcelona.

Cooperativa Obrera Tarraconense

Tarragona

Cooperativa fundada al 1904, ara te entre les seves finalitats la divulgació I promoció de la cultura, portan a  terme de manera continuada, activitats encaminades a objectius socials I culturals

Duet d’Ambient

Canyelles

Duet de ball, versions i discomòbil.

El Bruc amb la Cultura

El Bruc

Som una associació sense ànim de lucre que tenim com objectiu difondre la cultura en els àmbits de la música, presentació de llibres, exposicions, conferències…

Aquests dies tenim programat el festival MusicalBruc’20 i per tant afectat per les mesures de prevenció del Dep. de Salut.

 

El Círcol de Badalona

Badalona

 

El Círcol de Badalona és una entitat cultural sense ànim de lucre. Tenim un teatre centenari que l’estem potenciant com a espai de creació. Hem començat a fer programació de gran qualitat artística:
– Cicle de teatre familiar #SocMenut.
– Música amb el cile Enjoy the Silence.
– Divendres de cinema.
– Cicle sobre migració #SocMigrant

Tot això i molt més ho pots trobar a Badalona.

 

http://elcircol.cat/

enCantados

Esdeveniment musical de ENTREVISTA I CONCERT, en directe i en línia. PRIMER CICLE DE MÚSICA QUE INCORPORA LA LLENGUA DE SIGNES, accessible a les persones sordes.
encantats combina una entrevista en profunditat amb una actuació (de diverses cançons) d’artistes de qualitat. El concert compta amb públic en directe, es grava i s’emet dies després al nostre canal de Youtube
(Un cop editat, per garantir la qualitat del so).
Durant l’esdeveniment vam compartir alguns moments en ‘streaming’.

Entrades El Periódico

Barcelona

Entrades El Periódico és la plataforma de venda d’entrades d’El Periódico de Catalunya on podràs adquirir entrades per concerts, teatre, esdeveniments culturals i d’oci amb la màxima garantia i fiabilitat.

Entrades Vanguardia

Online

Entrades de Vanguardia és la plataforma de venda d’entrades del diari La Vanguardia que ofereix als seus lectors i subscriptors la posibilitat de comprar entrades per als millors events culturals. Amb descomptes i avantatges per als socis del Club Vanguardia.

 

entrades.lavanguardia.com

Es Claustre

Maó

Es Claustre és un espai cultural situat a Menorca, al centre de la ciutat de Maó enmarcat en un edifici històric.
L’ any 2008 vam començar amb les activitats culturals sempre posant en valor l’autoria i diversos llenguatges, ja siguin creacions del territori, balears o d’enfora. Per Es Claustre han passat grups de rock, falmenc, folk, pop, clàssica, documentals, dansa, circ, etc…així com humor, performance o jornades culturals diverses amb entitats del territori o administracions. La nostra línia de programació cerca presentar un programa cultural divers en cada edició amb novetats i creacions pensades per un àmpli públic.
Funcionem la primavera, estiu i tardor.

 

Eufònic

Sant Carles de la Ràpita, Amposta, Tortosa, Ulldecona, Barcelona

 

Eufònic és el festival al voltant de les arts sonores, visuals i digital-performatives que se celebra a Terres de l’Ebre, 200 km al sud de Barcelona, amb Sant Carles de la Ràpita com a població principal i, en una segona corona de poblacions, Amposta, Tortosa i Ulldecona acullen instal·lacions artístiques i actuacions en espais singulars. Combinant activitats d’accés lliure amb altres de pagament, Eufònic és un festival d’arts excepcionals en la seva més àmplia accepció: actuacions audiovisuals, tallers, instal·lacions artístiques en espais museístics o temporalment habilitats, accions sonores en el paisatge, activitats per al públic familiar, jornades professionals i concerts en espais singulars. La singularitat del paisatge de les Terres de l’Ebre en general i del Delta de l’Ebre en particular és l’element vertebral i diferencial del festival, convertint Eufònic en una experiència sonora i visual ancorada en el paisatge i l’entorn.

 

La novena edició del festival a Terres de l’Ebre es celebrava del 27 al 30 d’agost de 2020, amb un cap de setmana previ amb la inauguració de les instal.lacions artístiques, del 21 al 23 d’agost. La vuitena edició de la nostra extensió urbana, Eufònic Urbà, es celebrarà el mes de febrer de 2021 a l’Arts Santa Mònica de Barcelona.

Festival Emergent

Girona

Festival d’arts en viu del Gironès. Es realitza a finals de juny i principis de juliol a diferents pobles del Gironès. Música, màgia, dansa, teatre, poesia, humor, circ… en un format diferent, dinàmic i proper.

Festival Guitar BCN

Barcelona

 

Fidel a la seva cita anual, el Guitar BCN torna amb una programació polièdrica carregada de propostes per a tots els públics, vinculades per la qualitat i el desig d’ubicar cada concert en el millor espai per gaudir-ne. Com és habitual, inclou grans noms, perles per gaudir i per re-descobrir i suport als artistes locals.

Festival In-Edit

Barcelona

18ª edició del Festival Internacional de Cinema documental Musical de Barcelona.
Aquest any 2020 el Festival In-Edit es podrà veure online a tot el país a través d’In-Edit TV, la nostra plataforma de Video On Demand.

Festival ÍTACA, Cultura i Acció

L’Estartit / Palafrugell / Torroella

El festival que se celebra des de 2013 a diferents municipis de l’Alt i el Baix Empordà, que reivindica la cultura com a dret bàsic.

Festival Temporada Alta

Salt

El Temporada Alta és un festival d’arts escèniques que té lloc a diferents poblacions de la demarcació de Girona, en especial Girona i Salt, durant els mesos d’octubre, novembre i desembre. Enguany el Festival arriba a la seva vint-i-novena edició.

La programació destaca per la seva qualitat en les arts escèniques (teatre, música i dansa) i es complementa amb una sèrie d’activitats paral·leles. Enguany, estrena una versió en línia amb diferents formats. Bitò Produccions, és l’empresa que hi ha darrera del Festival assumint la gestió i la direcció artística.

temporada-alta.com

 

FICTA edicions i produccions

Vilablareix

Editorial de música i discogràfica consagrada a la recuperació del patrimoni musical català i als nous creadors catalans.

Fira Mediterrània de Manresa

Manresa

 

La Fira Mediterrània de Manresa és el mercat estratègic de les propostes artístiques que utilitzen l’arrel, la tradició i la cultura popular com a motor creatiu.

La Fira Mediterrània treballa amb els 360 graus de l’arrel tradicional, partint del grau inicial, el patrimoni immaterial i l’herència cultural, passant per les associacions de cultura popular i tradicional, que treballen a partir del patrimoni immaterial connectant-lo amb la societat, i finalment, el sector professional, els artistes que creen a partir d’aquesta tradició. La Fira Mediterrània posa especial èmfasi en l’intercanvi, la interrelació i la intersecció de tots ells.

Es tracta d’una fira multidisciplinària que planteja tres grans itineraris en la seva programació, un de música amb l’escena mediterrània de músiques del món i música folk on destaquen les novetats de l’escena catalana d’arrel; un d’arts escèniques amb la dansa, el teatre, el circ, les arts de carrer i les propostes de públic familiar que creen a partir de patrimoni immaterial i de la cultura popular i tradicional; i un de cultura popular i associacionisme posant èmfasi en el seu maridatge amb el sector professional de les arts i també mirant cap al patrimoni immaterial de la Mediterrània.

Aquest plantejament es concreta amb una programació integrada per propostes que parteixen de l’arrel tradicional com a motor creatiu, una arrel amb mirades polièdriques, i que ens parla en present.

 

http://www.firamediterrania.cat

Fundació Conservatori Liceu

Barcelona

La FUNDACIÓ CONSERVATORI LICEU és una institució cultural i pedagògica, dedicada a l’ensenyament i la difusió de la música en tots els estils i tots els nivells educatius, i que té com a missió la continuació de l’activitat iniciada l’any 1837 amb la societat privada Liceo Filarmónico Barcelonés.

 

https://www.conservatoriliceu.es

Fundació Orfeó Lleidatà

Lleida 

La Fundació Orfeó Lleidatà és una entitat cultural fundada l’any 1861 que té entre els seus objectius la pedagogia i el cant coral; intensificar l’activitat cultural a Lleida i al territori; endegar i impulsar projectes de formació musical, com l’escola de música, i de lleure juvenil; i impulsar projectes socials que utilitzen la cultura com a eina d’inclusió social; entre d’altres.

Girona A Cappella Festival

Girona

Girona A Cappella Festival és un festival de música a cappella, és a dir, sense instruments i expressada només amb la veu, on es pretén que hi tinguin cabuda tots els estils musicals del gènere (pop, jazz, clàssic, barbershop, coral, polifonies…) amb la participació de formacions de reconeixement internacional. Es realitza a Girona entre el segon i tercer cap de setmana de maig.

IN-SOMNI – Festival Internacional de Música Independent

Girona

 

Sóm un festival internacional de música independent, creat a Girona i que durant uns anys es va extendre a Barcelona, Tarragona i Lleida. La nostra feina és la de fomentar i divulgar la música rock, indie, musiques urbanes, electrònica, i especialment “la música no comercial” tant d’aquí com de fora del país mitjantçant el festival. Són 17 edicións a Girona i més de 35 arreu de Catalunya, organitzats des d’una associació cultural “sense ànim de lucre”, busquem socis, patrons, inversors, amants de la música com nosaltres, per tal que ajudin el projecte i fer-lo creixer encara més. Que la cultura no s’aturi!

 

http://www.in-somni.info/

LA MIRONA

Salt

 

Sala de concerts.

LINK PRODUCCIONS

La Pera

Link Produccions és una empresa de serveis a l’espectacle de les comarques gironines creada el 2006. Oferim serveis de producció d’esdeveniments, personal per a espectacles, comunicació, tiqueting, desenvolupament i gestió de públics, vídeo i espectacles amb drons.

Llegim…? Llibreria

Igualada

Llibreria generalista amb l’especificitat de partitures, petits instruments i accessoris musicals.

menutsGIRONA

Girona

menutsGIRONA neix com agenda familiar per facilitar i posar a l’abast de les famílies les millors propostes per fer a les comarques de Girona promocionant i fomentant l’oci i la cultura del territori i generant un impacte econòmic.

MondoSonoro

Som una revista gratuita on i offline d’ambit nacional espanyol, música, cinema, cómics, etcètera i suport a l’artista de base són la nostre identitat.

MuOM

MuOM és l’únic grup vocal del món que produeix polifonies amb els harmònics. Compon, investiga i interpreta música transcultural de creació pròpia per al benestar i la contemplació.

MuOM no només fa harmònics a nivell melòdic, com d’altres cantants o formacions vocals, sinó que mitjançant els harmònics genera dos plans sonors d’igual importància, que generen una polifonia única al món. Els harmònics s’escolten clarament ja que els components de MuOM tenen un nivell excel·lent en cant d’harmònics occidental, cant gutural i tècniques del cant difònic del centre d’Àsia (khoomei). MuOM utilitza aquestes tècniques i les aplica de manera única en un context coral. Rica en harmònics clarament perceptibles i sense utilitzar paraules, explota  tot el potencial de la veu humana en el seu estat més pur.

La seva música s’inspira tant en les corrents contemporànies del minimalisme i l’espectralisme, com també en les polifonies corals antigues i les músiques ancentrals de diferents cultures. És per això que la música de MuOM és transcultural i atemporal, amb arrels ancestrals i alhora avantguardistes.

El resultat musical és la creació de paisatges sonors mitjançant polifonies lentes i sostingudes, la superposició dels seus harmònics, l’ús d’elements visuals i un tractament no convencional de l’espai escènic. De tota la seva recerca creativa, en sorgeix “ECSTATIC VOICES”, que és la manera com MuOM es refereix a la seva manera de cantar.

En un concert de MuOM, la connexió que s’estableix entre músics i públic és directa; sense paraules i sense aplaudiments entre peça i peça, la música viatja cap a l’interior de cada individu. Així, l’oient es submergeix completament en un autèntic bany de so, descrit sovint com una experiència transformadora, inoblidable, íntima i profunda. El caràcter contemplatiu de la seva música convida a fer una pausa, a recollir-se, a viatjar endins i a re-descobrir la percepció subtil. Més enllà dels harmònics, un concert de MuOM és una vivència única difícil de descriure.

L’activitat de MuOM s’estén per tots els àmbits de la creació musical i dialoga amb els àmbits de la formació, teràpia i recerca científica:

Ofereix concerts corals, amb la presència de diversos instruments, i concerts participatius on el públic forma part de la creació sonora i es reconeix unit i connectat amb els músics i els espais insòlits.

Col·laboracions en processos de creació musical on “Ecstatic Voices” es fusiona amb els llenguatges d’altres artistes amb resultats sorprenents.

A través de les diferents propostes formatives tot aquell qui ho desitgi pot adquirir eines útils, independentment del nivell que tingui. Els tallers, cursos i retirs que ofereix MuOM van dirigits a tot tipus de públics, desde persones sense experiència prèvia fins a músics i corals professionals.

En l’àmbit terapèutic i social, les propostes de MuOM exploren vies de sanació i benestar personal, així com de cohesió i comunicació grupal.

MuOM també col·labora amb equips de recerca científica d’universitats i centres de salut per obrir nous camins a la música en els diferents àmbits socials pel benestar i cura de les persones i les comunitats.

Orquestra Simfònica Camera Musicae

L’Orquestra Simfònica Camera Musicae (OCM), fundada l’any 2006, ha gaudit d’una gran rebuda per part del públic per la seva tasca de divulgació de la música clàssica en sectors molt diversos, prestant especial atenció al públic melòman i jove. Ha actuat en sales com el Palau de la Música Catalana, el Gran Teatre del Liceu, l’Auditori de Barcelona, l’Auditorio Nacional de Música de Madrid, l’Auditorio de Saragossa, el Palacio Euskalduna de Bilbao, el Palau de les Arts de València i l’Auditorio Víctor Villegas de Múrcia, entre d’altres. L’OCM desplega les seves temporades de concerts de producció pròpia a Barcelona, Tarragona i Lleida.

 

http://www.orquestracameramusicae.com

Orquestra Simfònica del Vallès

Sabadell

L’Orquestra Simfònica del Vallès (OSV) és una realitat que porta la música al cor de les persones des del 1987.

Les emocions són el nostre fort, i per transmetre-les, procurem fer participar i ens acostem al nostre públic, innovant en els formats i en les maneres de fer música, aprofondint en el compromís de valor amb la nostra comunitat, des de la ciutat de Sabadell que ens acull fins a tot el territori de Catalunya.

Som singulars, varem néixer fa 33 anys en el si de l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell, però tot just un any més tard ens convertírem en l’única orquestra simfònica de l’Estat espanyol organitzada empresarialment com a societat anònima laboral, on els treballadors són alhora els propietaris.

Som solidaris, creiem que la música és un mitjà de transformació social, un factor que ajuda a millorar el nostre entorn i una eina essencial pel desenvolupament de les persones.

Som innovadors, treballem per desenvolupar nous públics per a la clàssica, innovant en formats  i establint diàlegs amb altres disciplines artístiques com el cinema, la dansa, el teatre o la literatura.

Palau de la Música Catalana

Barcelona 

 

Fundació Orfeó Català – Palau de la Música Catalana

 

http://www.palaumusica.cat

RGB

Rgb som una empresa amb més de 25 anys creant, dinamitzant i treballant en diferents aspectes relacionats amb l’apassionant món de la música. Segell discogràfic i editorial, organització de concerts i festivals, i management i booking de varis artistes. Gestionem la Sala la Mirona, i portem la producció técnica i logística del MMVV, Black Music Festival, Canet Rock, Premis Edr entre d’altres. Productors audiovisuals i impulsors de les Cases de la Música.

SALA BIKINI

Barcelona

Desde sus inicios en 1953 hasta nuestros días Bikini forma parte de la historia nocturna de Barcelona. Siempre evolucionando, siempre cambiante pero con el mismo espíritu, ubicado en la zona alta (Avda. Diagonal, 547 – L’Illa), Bikini está abierta a todo tipo de propuestas para el ocio y el negocio: pasarelas, premios, presentaciones, rodajes, promociones, sesiones fotográficas, convenciones, ruedas de prensa, fiestas de empresa y privadas. Poseemos uno de los más modernos y completos equipamientos de sonido para conciertos de España. Sus salas, con capacidades distintas, se adaptan con estilo tanto a actos privados como públicos. Su organización y logística, junto con la experiencia en este ámbito, le permite ofrecer nuevas sugerencias para conseguir los mejores resultados.

Con un equipo técnico y humano altamente preparado para dar respuesta a grandes y pequeños eventos, Bikini sigue presente en el ocio nocturno de Barcelona sin perder su personalidad. Somos sinónimo de calidad, de buena música, de momentos únicos.

Sala Melmac

Barcelona

Nou projecte de la Cia. Mar Gómez, que ha convertit la seva seu en un nou espai de creació i exhibició d’arts escèniques al barri del Guinardó de Barcelona: la Sala Melmac.

Defugint tota classificació convencional,  la programació d’espectacles aposta per la diversitat i la singularitat de les propostes de petit format.

També s’ofereixen residències creatives per artistes i es realitzen activitats participatives obertes a tota persona interessada.

SONA AMER 2021

AMER

Et convidem a viure la música amb el talent artístic que més sona i amb una diversitat musical plena de passió a cada nota i a cada compàs.
Sona Amer presenta una cartellera diversa quant a estils però amb el denominador comú d’una qualitat musical de primer nivell. Una aposta notable que apropa espectacles habituals a les grans sales al teatre d’un poble petit com Amer, i una prova més de com la cultura pot impulsar el desenvolupament econòmic i esdevenir un fet diferencial en el territori.
Idea Gestió Cultural i l’Ajuntament d’Amer, amb la col•laboració de les Joventuts Musicals de Catalunya, la Diputació de Girona, la Generalitat de Catalunya i el Consell Comarcal de la Selva, han programat un total de set concerts que es repartiran entre els mesos de gener a abril i ompliran de bona música, un any més, aquesta vila selvatana.

TEATRE DE SARRIÀ

Barcelona

Som l’Associació Centre Cultural Sant Vicenç de Sarrià que gestionem el Teatre de Sarrià. El 2021 celebrarem els 125!
Som una entitat sense ànim de lucre. Eduquem i transformem la societat per mitjà de la cultura. Tenim 8 grups de teatre, 5 de música, 3 d’esbart, un esplai, 20 equips de futbol i altres seccions formatives i solidàries.
En el Teatre hi fem tot tipus d’espectacles, amateurs i professionals, com òpera, sarsuela, teatre de tot tipus, dansa, cinema documental i cine-club, etc.

Teatre La Gorga

Palamós

 

Teatre de l’Ajuntament de Palamós

http://www.lagorga.cat/

TRESC – Comunitat de Cultura

Online

Som la comunitat d’usuaris intensius de la cultura més important de Catalunya. Oferim informació, prescripció, activitats exclusives, avantatges i descomptes especials als membres de la nostra comunitat.

https://www.tresc.cat/

Teatre

ADETCA

Tot el país

Associació d’Empreses de Teatre Privat de Catalunya.

 

adetca.cat

Agrupació Congrés

Barcelona

Associació sense ànim de lucre. Fomentem el coneixement i difusió del teatre i la dansa catalana.

Amics del Liceu

Barcelona

Els Amics del Liceu som una associació sense ànim de lucre que té com a funció apropar l’òpera i la cultura als nostres socis i al públic general.
És per això que organitzem conferències, projeccions, cursos, visites comentades i viatges per tal de complir el nostre objectiu: treballar entre la cultura i les persones

Aquitània Teatre

L’Aquitània Teatre compta amb un aforament de 326
localitats, essent una de les úniques sales professionals de
mitjà format en actiu i amb capacitat d’acollir propostes
comercials a Barcelona. Espais d’aquestes dimensions han
estat llargament reivindicats i demandats pel sector de les
arts escèniques ja que són el pont entre el teatre de petit i el
de gran format, el que permet el creixement natural i rentable
de petites produccions. Alhora és una peça clau per
professionalitzar i popularitzar artistes, companyies i
productores que encara no poden accedir al gran format, o
bé que experimenten amb formats petits o mitjans de més
risc econòmic en una gran sala.
Ubicat a l’avinguda de Sarrià, va ser la seu durant dècades
de la Filmoteca de la Generalitat de Catalunya. Ha jugat un
paper singular com a equipament cultural de la ciutat de
Barcelona, primer programant pel·lícules especialitzades en
cinema independent i ideològic, i més tard com a teatre.
El 2013 va ser recuperat com a espai d’arts escèniques i l’any 2015 l’actual equip de gestió n’assumeix el repte de
revitalitzar el teatre. Es fa càrrec de la gestió i inicia una nova etapa amb una reforma integral de l’espai. L’any 2020,
l’Aquitània Teatre compta amb els serveis de BARC per tal de renovar línia d’exhibició i producció. Aquesta té per objectiu
dinamitzar els públics de la ciutat, augmentar l’oferta d’arts escèniques i els estàndards de qualitat artística des de
l’iniciativa privada. També vol contribuir a la transformació social i cultural de Barcelona, especialment dels districtes veïns
de l’Eixample, Sants, Les Corts, Sarrià i Sant Gervasi, on escassegen els equipaments d’arts escèniques.

Associació Plataforma d’Arts de Carrer

Viladecans

L’Associació Plataforma d’Arts de Carrer neix per agrupar sota un mateix sostre els festivals, fires i mostres que tenen les arts de carrer com a principal eix conductor de la seva programació.

 

inici

Barna-bé / OUI! festival

Barcelona

Fer descubrir la nova generacio d’autors i autores francophona amb representacions de teatre, trobades al entorn de la traduccio. Trobades dels artistes amb el el public.

Casino Prado

Sitges

Entitat cultural creada el 1877, acull tota mena d’activitats culturals tant amateurs com professionals i exerxeix de dinamitzadora al municipi: teatre, cinema, dansa,música,  escacs, presentacions de llibres, xerrades, festivals…

Centre Cultural Terrassa

Terrassa

Inaugurat l’any 1980, el Centre Cultural Terrassa és un equipament que ofereix una àmplia activitat cultural destinada a tots els públics.

Cada temporada es realitza una programació pròpia estable d’arts plàstiques i una d”arts escèniques,  on destaca especialment la dansa. A més, es programen concerts en directe, música clàssica i s’ofereixen activitats pedagògiques relacionades amb les exposicions i amb les línies d’arts escèniques més destacades.

fundacioct.cat

Centre de Titelles de Lleida

Lleida

El Centre de Titelles creat al 1986 és una entitat privada que produeix espectacles de teatre de titelles dirigits al públic familiar.

El Centre de Titelles organitza també al llarg de l’any vàries activitats, la més important la Fira de Titelles de Lleida que al 2021 celebrarà l’edició número 32, aquest esdeveniment és únic en el seu àmbit a la península i un referent pel sector professional.

El Centre organitza també el Cicle Joc al Ninot, que prepara ara l’edició número 25.
Organitza campanyes escolars, edita llibres i organitza exposicions.

El Centre de Titelles va ser guardonat amb el Premi Nacional de Cultura al 2018.

 

http://www.titelleslleida.com/

Centre Moral i Instructiu de Gràcia “El Centre”

Barcelona

Entitat cultural al centre de Gràcia.
Hi fem teatre, cinema, concerts, xerrades, esport, tallers…
Tot un ventall d’ofertes culturals per a petits i grans.

COMOexplicARTE

Barcelona

Espai gastro-cultural on parlem d’estrenes, esdeveniments i donem visibilitat als espectacles de Barcelona.

Cooperativa Obrera Tarraconense

Tarragona

Cooperativa fundada al 1904, ara te entre les seves finalitats la divulgació I promoció de la cultura, portan a  terme de manera continuada, activitats encaminades a objectius socials I culturals

CRA’P – Pràctique de creació i recerca artística

Mollet del Vallès

És una associació sense afany de lucre creada amb l’objectiu de generar i acollir activitats de recerca i creació entorn a pràctiques escèniques i performatives contemporànies i la seva disseminació.
1. Creació: residències per artistes professionals de les arts escèniques, nacionals i internacionals.
2.Formació: tallers i cursos tant per professionals com per gent interessada en les arts escèniques.
3. Exhibició: presentació pública del treball en procés dels artistes convidats en residència i d’altres projectes de recerca.
4. Intercanvi i diàleg: trobades i laboratoris amb artistes de diferents disciplines i cultures per tal de desenvolupar processos de recerca i anàlisi sobre la pràctica de les arts escèniques i performatives contemporànies.
5. Desenvolupament social: trobades entre artistes professionals i col·lectius socials.
6. Projectes en xarxa: col·laborar amb artistes, entitats, plataformes i col·lectius per tal de crear projectes nacionals i internacionals de cooperació i recerca.

home

El Círcol de Badalona

Badalona

 

El Círcol de Badalona és una entitat cultural sense ànim de lucre. Tenim un teatre centenari que l’estem potenciant com a espai de creació. Hem començat a fer programació de gran qualitat artística:
– Cicle de teatre familiar #SocMenut.
– Música amb el cile Enjoy the Silence.
– Divendres de cinema.
– Cicle sobre migració #SocMigrant

Tot això i molt més ho pots trobar a Badalona.

 

http://elcircol.cat/

El Maldà

Barcelona

 

Aquest espai escènic únic a la ciutat de Barcelona, per la seva història i la seva idiosincràsia, dóna prioritat a les companyies estables i ofereix espectacles de teatre, música, dansa i cabaret.

Els Pirates Teatre, companyia de Barcelona nascuda el 2001, ens encarreguem de la gestió d’aquest espai amb la voluntat d’oferir espectacles de diverses disciplines en un espai singular i històric on el públic gaudeixi d’una experiència íntima i propera. El nou projecte del Maldà vol reflectir l’ideari de la companyia, amb una programació multidisciplinària i un teatre caracteritzat per tenir un fort component de creació, vincles amb la música i la poesia i que busca la complicitat amb el públic.

 

http://elmalda.cat

Entrades El Periódico

Barcelona

Entrades El Periódico és la plataforma de venda d’entrades d’El Periódico de Catalunya on podràs adquirir entrades per concerts, teatre, esdeveniments culturals i d’oci amb la màxima garantia i fiabilitat.

Entrades Vanguardia

Online

Entrades de Vanguardia és la plataforma de venda d’entrades del diari La Vanguardia que ofereix als seus lectors i subscriptors la posibilitat de comprar entrades per als millors events culturals. Amb descomptes i avantatges per als socis del Club Vanguardia.

 

entrades.lavanguardia.com

Eòlia, Escola Superior d’Art Dramàtic

Barcelona

Eòlia ESAD és molt més que una escola de teatre. És un projecte viu, un espai on tothom pot trobar un lloc on desenvolupar-s’hi. Fundada a Barcelona l’any 2000, està associada amb les companyies de teatre Tricicle i Dagoll Dagom. Ha dissenyat una formació professional especialitzada en actors, cantants, dramaturgs, directors d’escena, ballarins i músics, tot incorporant-ne les tècniques més avançades i amb un equip docent integrat per professionals de l’espectacle, en actiu i d’alt nivell. Eòlia ESAD imparteix, des de l’any acadèmic 2012-2013, Ensenyaments Artístics Superiors en Art Dramàtic, en les especialitats d’Interpretació (mencions de Musical i de Cinema i TV) i de Direcció Escènica i Dramatúrgia, amb titulació oficial reconeguda equivalent a grau universitari.

Escenari Joan Brossa

Barcelona

Fàbrica de creació: creació, producció i exhibició de teatre, dansa, màgia, circ i arts parateatrals.

 

Programació

Festival Emergent

Girona

Festival d’arts en viu del Gironès. Es realitza a finals de juny i principis de juliol a diferents pobles del Gironès. Música, màgia, dansa, teatre, poesia, humor, circ… en un format diferent, dinàmic i proper.

Festival Temporada Alta

Salt

El Temporada Alta és un festival d’arts escèniques que té lloc a diferents poblacions de la demarcació de Girona, en especial Girona i Salt, durant els mesos d’octubre, novembre i desembre. Enguany el Festival arriba a la seva vint-i-novena edició.

La programació destaca per la seva qualitat en les arts escèniques (teatre, música i dansa) i es complementa amb una sèrie d’activitats paral·leles. Enguany, estrena una versió en línia amb diferents formats. Bitò Produccions, és l’empresa que hi ha darrera del Festival assumint la gestió i la direcció artística.

temporada-alta.com

 

Fira Mediterrània de Manresa

Manresa

 

La Fira Mediterrània de Manresa és el mercat estratègic de les propostes artístiques que utilitzen l’arrel, la tradició i la cultura popular com a motor creatiu.

La Fira Mediterrània treballa amb els 360 graus de l’arrel tradicional, partint del grau inicial, el patrimoni immaterial i l’herència cultural, passant per les associacions de cultura popular i tradicional, que treballen a partir del patrimoni immaterial connectant-lo amb la societat, i finalment, el sector professional, els artistes que creen a partir d’aquesta tradició. La Fira Mediterrània posa especial èmfasi en l’intercanvi, la interrelació i la intersecció de tots ells.

Es tracta d’una fira multidisciplinària que planteja tres grans itineraris en la seva programació, un de música amb l’escena mediterrània de músiques del món i música folk on destaquen les novetats de l’escena catalana d’arrel; un d’arts escèniques amb la dansa, el teatre, el circ, les arts de carrer i les propostes de públic familiar que creen a partir de patrimoni immaterial i de la cultura popular i tradicional; i un de cultura popular i associacionisme posant èmfasi en el seu maridatge amb el sector professional de les arts i també mirant cap al patrimoni immaterial de la Mediterrània.

Aquest plantejament es concreta amb una programació integrada per propostes que parteixen de l’arrel tradicional com a motor creatiu, una arrel amb mirades polièdriques, i que ens parla en present.

 

http://www.firamediterrania.cat

Fundació Orfeó Lleidatà

Lleida 

La Fundació Orfeó Lleidatà és una entitat cultural fundada l’any 1861 que té entre els seus objectius la pedagogia i el cant coral; intensificar l’activitat cultural a Lleida i al territori; endegar i impulsar projectes de formació musical, com l’escola de música, i de lleure juvenil; i impulsar projectes socials que utilitzen la cultura com a eina d’inclusió social; entre d’altres.

Gran Teatre del Liceu

Barcelona

El Gran Teatre del Liceu és una institució cultural amb 175 anys d’història que cada any programa una temporada d’òpera, dansa, concerts i recitals per a tots els públics.
La seva missió és arribar al màxims de ciutadans a través de tots els seus programes i projectes artístics, culturals, socials i educatius.

 

http://www.liceubarcelona.cat/

L’Auditori de Barcelona

Barcelona

L’Auditori, inaugurat el març de 1999, és l’espai de música de més recent creació a Barcelona, seu de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, de la Banda Municipal de Barcelona i del Museu de la Música. Com a institució nacional que és, L’Auditori vol projectar Catalunya i Barcelona al món a través d’un projecte musical propi, estable i integrador. L’ampli abast social de la programació es completa amb un  projecte educatiu i social orientat a tots els públics, i amb el lideratge del programa Apropa Cultura, que defensa l’accessibilitat a la cultura.
L’Auditori és la primera sala de l’Estat espanyol que forma part, des del desembre de 2007, de l’European Concert Hall Organization (ECHO), l’associació d’auditoris més important d’Europa.

LA QUEBRÁ

Barcelona

 

LA QUEBRÁ: PRODUCCIÓN ARTÍSTICA CON MUCHA ALMA.

-Cia de Danza
-Danza Terapeutica, para afectados de Parkinson
-Proyecto PLAS!TIC. Danza y consumo consciente a las escuelas.

Irene García y Sergí Cerdan: Dirección artística, coreografía y escenografía.

La Tribu Teatre

Olesa de Bonesvalls

Associació sense ànim de lucre de teatre en família on els nostres objectius són la cohesió de grup, augmentar l’autoestima, fomentar el vincle familiar, estimular la creativitat, fent servir el teatre com a base barrejat amb diverses disciplines, com tècniques de relaxació, atenció a través del cos, arterapia, inteligencia emocional entre d’altres.

La Unió Santcugatenca

Sant Cugat del Vallès

La Unió Santcugatenca és una entitat de Sant Cugat del Vallès compromesa
amb l’associacionisme, amb la ciutat i amb el país que entén i promou la pràctica
cultural i el lleure educatiu com a factors transformadors de la vida individual i
col·lectiva.

Ens volem sumar a la campanya com a mesura de suport al sector cultural. Des de l’associacionisme cultural reinvidinquem l’accessibilitat i la democràcia cultural, i actuem com a porta d’entrada a la cultura per a la ciutadania.

Fes-te’n sòcia!

El nostre finançament es basa en l’aportació que fan les nostres sòcies i socis protectors, que actualment és una xarxa de 560 ciutadans i ciutadanes. Durant el 2020 estem reforçant la captació de socis, per tal de subsanar l’impacte econòmic que ens està suposant la reiterada aturada de la nostra activitat cultural.

La Villarroel

Barcelona

 

Fundada l’any 1972 en un intent de crear un teatre proper a la classe obrera, La Villarroel sempre s’ha distingit per la seva vitalitat i pel seu compromís social. El 2005, el Grup Focus assumeix la responsabilitat de gestió i programació del teatre a tots els nivells, i encarrega la direcció artística al director argentí Javier Daulte. Del 2010 i fins al 2012 és la dramaturga Carol López qui agafa les regnes de la direcció artística de La Villarroel. A inicis de 2013 dóna el relleu a Borja Sitjà, i al 2014 és Tania Brenlle l’encarregada de portar la direcció artística de la sala. El 2016 rep el premi a la millor Sala dels Premis de la Crítica.

LINK PRODUCCIONS

La Pera

Link Produccions és una empresa de serveis a l’espectacle de les comarques gironines creada el 2006. Oferim serveis de producció d’esdeveniments, personal per a espectacles, comunicació, tiqueting, desenvolupament i gestió de públics, vídeo i espectacles amb drons.

menutsGIRONA

Girona

menutsGIRONA neix com agenda familiar per facilitar i posar a l’abast de les famílies les millors propostes per fer a les comarques de Girona promocionant i fomentant l’oci i la cultura del territori i generant un impacte econòmic.

Moveo

Barcelona

MOVEO és un centre d’arts performatives dedicat a la formació, creació i investigació en teatre físic. Fundat l’any 2005 a Barcelona, acull la premiada companyia CIA MOVEO, residències d’artistes, una escola que ofereix cursos i tallers, així com una varietat d’activitats al voltant de l’expressió del cos.

Plàudite Teatre. Espai d’Arts Escèniques.

L’Hospitalet de Llobregat

MISSIÓ: Promoure el canvi social positiu a través de les Arts Escèniques en entorns d’interseccionalitat, creant xarxes socials al territori.

VISIÓ: Des de les Arts Escèniques contribuïm al creixement de la Felicitat de les persones, veritable Indicador Genuí de Progrés.

VALORS: Comunitat, creativitat, compromís, qualitat artística, professionalitat, innovació, estabilitat, cooperació, transparència.

RBLS Festival Teatre Jove

Barcelona

Festival que vol (re)descobrir al públic adolescent i jove les arts escèniques a través de muntatges innovadors, contemporanis, joves i, sobretot, professionals i de qualitat. A més, els ofereix tallers escènics gratuïts perquè entrin en el món de l’escena de manera activa.

Recomana, Associació per a la promoció de les arts escèniques

Recomana és un projecte professional d’acompanyament al públic d’arts escèniques a través d’accions presencials i virtuals. Comptem amb més de 40 professionals de la crítica especialitzada en les diferents disciplines escèniques (teatre, dansa, circ i arts de carrer per a públic adult o familiar).  El coneixement i experiència dels nostres col·laboradors ens converteixen en una plataforma de referència absoluta a Catalunya.

Com a reacció al confinament hem creat TeatreZoom.

TeatreZoom és un cicle de videoconferències que connecten públic, artistes que tenen en cartera una proposta escènica i membres de la crítica. En la seva primera edició, entre juny i desembre de 2020, hi ha programades més de 20 sessions amb artistes de tota mena, emergents i consagrats, amb noms com Mario Gas, Sol Picó, Clara Peya, Llàtzer Garcia, Joan Pera, Denise Duncan… i molts més!

Sala Melmac

Barcelona

Nou projecte de la Cia. Mar Gómez, que ha convertit la seva seu en un nou espai de creació i exhibició d’arts escèniques al barri del Guinardó de Barcelona: la Sala Melmac.

Defugint tota classificació convencional,  la programació d’espectacles aposta per la diversitat i la singularitat de les propostes de petit format.

També s’ofereixen residències creatives per artistes i es realitzen activitats participatives obertes a tota persona interessada.

Sala Trono

Tarragona

 

Teatre de petit format de Tarragona

TEATRACCIÓ

Barcelona

Teatracció és una entitat de caràcter cultural i sense ànim de lucre, que està constituïda per professionals vinculats als àmbits del teatre, l’educació i la cultura.

Ens dediquem a la creació i difusió d’obres de teatre d’intervenció social, la formació professional d’actors i l’organització d’activitats culturals, artístiques i educatives.

Teatre de Bescanó

Bescanó

Teatre de Bescanó

Teatre de l’Aurora

Igualada

El Teatre de l’Aurora, gestionat per la cooperativa Unicoop Cultural, és un projecte col·lectiu sense ànim de lucre basat en la complicitat, la participació i la cooperació. Ofereix una programació estable d’arts escèniques des de 1996 amb la voluntat que el teatre, i la cultura en general, siguin accessibles per a tothom a través d’una oferta de qualitat. El Teatre de l’Aurora, ubicat a Igualada, és membre de l’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya (ADETCA) i de la Red de Teatros Alternativos.

El Teatre de l’Aurora és un espai obert a totes aquelles persones que tinguin necessitat d’art, ja en siguin creadors o bé consumidors, i sempre amb la creença que l’art ennobleix l’ésser humà i recrea les emocions d’aquells que en reben la seva manifestació.

A més de l’exhibició d’arts escèniques, aquest espai independent de cultura es dedica també a la producció d’espectacles principalment dirigits a tots els públics. El nostre compromís és contribuir a la millora del sector professional que es dedica al teatre familiar en el panorama català. Des de l’any 1999, el Teatre de l’Aurora ha participat en 20 produccions amb companyies professionals catalanes i, l’any 2015, crea la Cia. Teatre de l’Aurora amb la qual realitza les seva pròpies produccions per a tots els públics.

 

http://www.teatreaurora.cat/

TEATRE DE SARRIÀ

Barcelona

Som l’Associació Centre Cultural Sant Vicenç de Sarrià que gestionem el Teatre de Sarrià. El 2021 celebrarem els 125!
Som una entitat sense ànim de lucre. Eduquem i transformem la societat per mitjà de la cultura. Tenim 8 grups de teatre, 5 de música, 3 d’esbart, un esplai, 20 equips de futbol i altres seccions formatives i solidàries.
En el Teatre hi fem tot tipus d’espectacles, amateurs i professionals, com òpera, sarsuela, teatre de tot tipus, dansa, cinema documental i cine-club, etc.

Teatre del Raval

Barcelona

El Teatre del Raval és un teatre a la italiana d’estil romàntic, dividit en platea i amfiteatre, amb un teló de boca de vellut vermell que recorda els teatres clàssics. La proximitat entre l’escenari el públic permet una connexió més directa amb l’espectador i facilita la interpretació i l’intercanvi d’emocions. La calidesa de l’espai i la proximitat amb l’espectador el fan un espai únic.

Teatre Eòlia

Barcelona

Sala de proximitat situada entre el Fort Pienc i la dreta de l’Eixample.

La seva línia de programació es basa en peces de creadors i intèrprets emergents vinculades a l’Eòlia ESAD així com obres de caràcter social, històric, de #TeatreNecessari

Teatre Goya

Barcelona

 

Fundat el 1914, el Teatre Goya no comença la seva activitat teatral fins el 1916. Des d’aleshores ha estat un espai representatiu de la ciutat de Barcelona. A més d’exercir com a seu del Centre Aragonès de Barcelona, com a teatre ha acollit primeres figures de l’escena, de la categoria de Margarita Xirgu.

En la darrera època, pel Goya han passat grans èxits de la cartellera barcelonina com els protagonitzats per Paco Moran, les germanes Gutiérrez Caba, Núria Espert, Maria Jesús Valdés, Àngels Gonyalons, Pepe Rubianes i un llarg etcètera de grans professionals.

La voluntat del Grup Focus de no permetre que es perdin els centres emblemàtics de creació i difusió de la ciutat, l’ha portat a lluitar per la recuperació del Teatre Goya, un espai amb una forta personalitat que al 2004 va haver de tancar la seva activitat i que va estar a punt de desaparèixer. Sota gestió del Grup Focus, el Goya basa la seva programació en un repertori obert i equilibrat, fent un èmfasi especial en la producció pròpia i la col·laboració entre artistes, companyies i institucions públiques i privades.

Sota la direcció artística de Josep Maria Pou, des de 2008 fins al 2019, el Teatre Goya ha produït i exhibit principalment peces teatrals de grans autors del segle XX i obres contemporànies, amb la complicitat de reconeguts artistes de l’àmbit nacional, estatal o mundial i amb una línia de programació bàsicament en català.

El Teatre Goya rep el suport de les següents institucions: Generalitat de Catalunya (Departament de Cultura) i Ajuntament de Barcelona (Institut de Cultura).

Teatre L’Ateneu de Celrà

Celrà

El Teatre L’Ateneu de Celrà és un equipament cultural que ofereix una programació estable de teatre, circ i dansa per a tots els públics.

Teatre La Gorga

Palamós

 

Teatre de l’Ajuntament de Palamós

http://www.lagorga.cat/

Teatre Lliure

Barcelona

El Teatre Lliure de Barcelona, fundat l’any 1976, és un dels teatres més representatius de les arts escèniques d’aquest país. Actualment el Lliure és dirigit pel director escènic Juan Carlos Martel Bayod i compta amb dues seus: una a Montjuïc i una altra a Gràcia. En aquests espais es presenten espectacles a partir de textos, idees i propostes de diversos àmbits i llenguatges escènics, sempre amb la voluntat de reflectir la realitat, seguint tres àmbits d’acció fonamentals: el social, el cultural i l’educatiu.

El Teatre Lliure presenta una programació amb consciència de diversitat, vocació pública i voluntat d’internacionalització i és un punt de referència cultural de Catalunya que, temporada rere temporada, apropa a la ciutat teatre nacional i internacional de qualitat i contemporani.

https://www.teatrelliure.com/es

Teatre Nacional de Catalunya

Barcelona

El TNC és una institució cultural creada per contribuir al creixement cultural del país a través de les arts escèniques. Valorar el posicionament de les arts escèniques com a eina de millora d’una societat en constant evolució, mitjançant l’excel·lència de propostes artístiques i pedagògiques obertes a tothom.

Es va inaugurar el 1986 la Sala Tallers amb Ángels a América de Toni Kushner i la inauguració oficial va ser l’11 de setembre de 1987 a la Sala Gran amb l’Auca del Sr. Esteve de Santiago Rusiñol.
Josep Maria Flotats va ser el director-Fundador i l’han succeït Domènec Reixach, Sergi Belbel i Xavier Albertí. Carme Portaceli, serà la primera dona que dirigirà el TNC a partir de setembre de 2021.

http://www.tnc.cat

Teatre Romea

El Teatre Romea va néixer com a teatre privat el 1863, orientat cap a la petita burgesia i les classes populars. L’any 1981 es va convertir en el Centre Dramàtic de la Generalitat, complint el paper de Teatre Nacional fins a la creació del Teatre Nacional de Catalunya.

És al 1999 quan comença la seva nova etapa sota la gestió del Grup Focus que encarrega la direcció artística a Calixto Bieito, un dels directors escènics espanyols amb més projecció internacional. Des d’aleshores, el Teatre Romea s’ha convertit en un espai de rabiosa actualitat artística, que s’arrisca amb propostes innovadores. Transgressió, provocació, reflexió i entreteniment, són la marca d’aquest centre de producció, generador de debat cultural contemporani. Al 2011 la direcció artística del Teatre Romea passa a mans de Julio Manrique; al 2014 Borja Sitjà en pren el relleu i, entre el 2017 i el 2018, Carles Canut es posa al capdavant de la direcció del Romea. El mes de febrer del 2019, Josep Maria Pou és nomenat nou director artístic del Romea.

Diversos guardons avalen la trajectòria i proposta artística del Teatre Romea, entre els quals cal destacar el premi a la Millor Programació de Teatre d’Espanya, atorgat per la Feria Internacional de Teatro de Huesca el 2005; el premi Max de les Arts Escèniques com a Millor Empresari o Productor Teatral, l’any 2007; la Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona l’any 2014, i la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya, l’any 2015.

TEATREBARCELONA.COM

Barcelona

TeatreBarcelona és el portal de referència d’arts escèniques a Catalunya. Inclou tota la cartellera, informació, recomanacions i venda d’entrades. També compta amb una revista especialitzada que segueix l’actualitat i amplia la informació dels espectacles, i d’una comunitat gratuïta amb més de 80.000 espectadors de teatre que reben setmanalment avantatges i promocions per gaudir més i millor de les arts escèniques.

Teatro de los sentidos

Barcelona

Som una companyia d’arts escèniques de les poeticas i llenguatge Sensorial.
La nostra Seu és el Polvorin de Montjuïc. Bcn.
Els nostres tres eixos de treball és la creació, la investigació i la formació.
De manera adjunta tenim el projecte espai Polvori que realitza altres activitats més variadas a la nostra seu

Tequatre (Associació Tequatre)

Figueres

Tequatre és un grup amateur de teatre de l’Alt Empordà aparegut l’any 2006.

TRESC – Comunitat de Cultura

Online

Som la comunitat d’usuaris intensius de la cultura més important de Catalunya. Oferim informació, prescripció, activitats exclusives, avantatges i descomptes especials als membres de la nostra comunitat.

https://www.tresc.cat/

Altres

Amics de la UNESCO de Barcelona

Barcelona

Entitat cultural que treballa, en línia amb la declaració fundacional de la UNESCO, per promoure la justícia, la llibertat i la pau al mon.

Associació Plataforma d’Arts de Carrer

Viladecans

L’Associació Plataforma d’Arts de Carrer neix per agrupar sota un mateix sostre els festivals, fires i mostres que tenen les arts de carrer com a principal eix conductor de la seva programació.

 

inici

Casa de Cultura de Girona

Girona

La Casa de Cultura de la Diputació de Girona és un centre cultural polivalent fundat l’any 1966 a l’edifici de l’antic Hospici de Girona.

La Casa de Cultura gestiona diversos espais expositius, un auditori, sales d’actes i un aulari en el qual es porta a terme un programació pròpia que inclou una temporada estable de música, programes de divulgació científica i humanística, cursos i tallers. A banda de la programació pròpia, la Casa de Cultura col·labora en altres iniciatives culturals ciutadanes amb la voluntat de ser un espai de suport als creadors i agents culturals.

Casino Prado

Sitges

Entitat cultural creada el 1877, acull tota mena d’activitats culturals tant amateurs com professionals i exerxeix de dinamitzadora al municipi: teatre, cinema, dansa,música,  escacs, presentacions de llibres, xerrades, festivals…

Centre Cultural Can Clos

La Cellera de Ter

Can Clos neix amb l’objectiu d’esdevenir un espai per a la creació, la investigació, la divulgació de la cultura contemporània, on les arts visuals, la literatura,  la gastronomia, el cinema, la música, les arts escèniques i les activitats s’interconnecten.
Amb les activitats que realitzarem complirem els següents objectius.
– Incentivar la recerca i la producció artística.
– Contribuir a la promoció dels creadors.
– Promoure la mobilitat internacional d’artistes i altres professionals de la cultura.
– Iniciar uns intercanvis culturals entre Catalunya i altres països.
– Promoció turística de la zona Ter-Brugent.
– Diferents esdeveniments culturals com mostres de cinema, teatre, música … per fomentar la vocació.
– Visites als estudis per poder conversar amb els creadors.
– Jornades de debat, tertúlies.
– Coneixements d’història local.

Centre d’Art i Natura de Farrera

Residència de treball per a artistes i investigadors d’arreu del món, i de totes les disciplines (petit format).

Col·lectiu Cultura

Ulldecona

Col·lectiu Cultura aspira a ser la xarxa creativa de referència de la província de Tarragona en la que es troben tots els protagonistes de la cadena de valor de la cultura, des dels creadors, als exhibidors, productors i gestors culturals de la província, amb una clara vocació de servei del sector per al creixement, promoció i desenvolupament de les arts i la cultura de Tarragona. Té per objectius: 1. Identificar i interrelacionar els agents culturals, artistes i esdeveniments culturals del territori. 2. Crear comunitat online. 3. Crear una veu pròpia i una comunicació global. 4. Dissenyar i posar a l’abast de la comunitat serveis especialitzats per al seu creixement.

educArt serveis educatius i culturals

Olot

Gestió de museus, equipaments culturals i oficines de turisme i realització de les activitats educatives, visites guiades i dinamització dels equipaments culturals i turístics.

El Bruc amb la Cultura

El Bruc

Som una associació sense ànim de lucre que tenim com objectiu difondre la cultura en els àmbits de la música, presentació de llibres, exposicions, conferències…

Aquests dies tenim programat el festival MusicalBruc’20 i per tant afectat per les mesures de prevenció del Dep. de Salut.

 

El Círcol de Badalona

Badalona

 

El Círcol de Badalona és una entitat cultural sense ànim de lucre. Tenim un teatre centenari que l’estem potenciant com a espai de creació. Hem començat a fer programació de gran qualitat artística:
– Cicle de teatre familiar #SocMenut.
– Música amb el cile Enjoy the Silence.
– Divendres de cinema.
– Cicle sobre migració #SocMigrant

Tot això i molt més ho pots trobar a Badalona.

 

http://elcircol.cat/

Entrades El Periódico

Barcelona

Entrades El Periódico és la plataforma de venda d’entrades d’El Periódico de Catalunya on podràs adquirir entrades per concerts, teatre, esdeveniments culturals i d’oci amb la màxima garantia i fiabilitat.

Entrades Vanguardia

Online

Entrades de Vanguardia és la plataforma de venda d’entrades del diari La Vanguardia que ofereix als seus lectors i subscriptors la posibilitat de comprar entrades per als millors events culturals. Amb descomptes i avantatges per als socis del Club Vanguardia.

 

entrades.lavanguardia.com

Es Claustre

Maó

Es Claustre és un espai cultural situat a Menorca, al centre de la ciutat de Maó enmarcat en un edifici històric.
L’ any 2008 vam començar amb les activitats culturals sempre posant en valor l’autoria i diversos llenguatges, ja siguin creacions del territori, balears o d’enfora. Per Es Claustre han passat grups de rock, falmenc, folk, pop, clàssica, documentals, dansa, circ, etc…així com humor, performance o jornades culturals diverses amb entitats del territori o administracions. La nostra línia de programació cerca presentar un programa cultural divers en cada edició amb novetats i creacions pensades per un àmpli públic.
Funcionem la primavera, estiu i tardor.

 

Espai Cultura Fundació 1859

Sabadell

L’Espai Cultura de la Fundació 1859 Caixa Sabadell és un punt de trobada per a les arts, l’educació i les noves tecnologies. Un centre compromès amb la societat i dedicat a la difusió, formació i producció de continguts culturals innovadors, amb una programació de qualitat, diversa, oberta a la ciutadania, i que vol fomentar la participació, el treball en xarxa i la col·laboració entre empreses, col·lectius i persones amb interessos comuns.

Eufònic

Sant Carles de la Ràpita, Amposta, Tortosa, Ulldecona, Barcelona

 

Eufònic és el festival al voltant de les arts sonores, visuals i digital-performatives que se celebra a Terres de l’Ebre, 200 km al sud de Barcelona, amb Sant Carles de la Ràpita com a població principal i, en una segona corona de poblacions, Amposta, Tortosa i Ulldecona acullen instal·lacions artístiques i actuacions en espais singulars. Combinant activitats d’accés lliure amb altres de pagament, Eufònic és un festival d’arts excepcionals en la seva més àmplia accepció: actuacions audiovisuals, tallers, instal·lacions artístiques en espais museístics o temporalment habilitats, accions sonores en el paisatge, activitats per al públic familiar, jornades professionals i concerts en espais singulars. La singularitat del paisatge de les Terres de l’Ebre en general i del Delta de l’Ebre en particular és l’element vertebral i diferencial del festival, convertint Eufònic en una experiència sonora i visual ancorada en el paisatge i l’entorn.

 

La novena edició del festival a Terres de l’Ebre es celebrava del 27 al 30 d’agost de 2020, amb un cap de setmana previ amb la inauguració de les instal.lacions artístiques, del 21 al 23 d’agost. La vuitena edició de la nostra extensió urbana, Eufònic Urbà, es celebrarà el mes de febrer de 2021 a l’Arts Santa Mònica de Barcelona.

Festival Emergent

Girona

Festival d’arts en viu del Gironès. Es realitza a finals de juny i principis de juliol a diferents pobles del Gironès. Música, màgia, dansa, teatre, poesia, humor, circ… en un format diferent, dinàmic i proper.

Festival Temporada Alta

Salt

El Temporada Alta és un festival d’arts escèniques que té lloc a diferents poblacions de la demarcació de Girona, en especial Girona i Salt, durant els mesos d’octubre, novembre i desembre. Enguany el Festival arriba a la seva vint-i-novena edició.

La programació destaca per la seva qualitat en les arts escèniques (teatre, música i dansa) i es complementa amb una sèrie d’activitats paral·leles. Enguany, estrena una versió en línia amb diferents formats. Bitò Produccions, és l’empresa que hi ha darrera del Festival assumint la gestió i la direcció artística.

temporada-alta.com

 

Fira Mediterrània de Manresa

Manresa

 

La Fira Mediterrània de Manresa és el mercat estratègic de les propostes artístiques que utilitzen l’arrel, la tradició i la cultura popular com a motor creatiu.

La Fira Mediterrània treballa amb els 360 graus de l’arrel tradicional, partint del grau inicial, el patrimoni immaterial i l’herència cultural, passant per les associacions de cultura popular i tradicional, que treballen a partir del patrimoni immaterial connectant-lo amb la societat, i finalment, el sector professional, els artistes que creen a partir d’aquesta tradició. La Fira Mediterrània posa especial èmfasi en l’intercanvi, la interrelació i la intersecció de tots ells.

Es tracta d’una fira multidisciplinària que planteja tres grans itineraris en la seva programació, un de música amb l’escena mediterrània de músiques del món i música folk on destaquen les novetats de l’escena catalana d’arrel; un d’arts escèniques amb la dansa, el teatre, el circ, les arts de carrer i les propostes de públic familiar que creen a partir de patrimoni immaterial i de la cultura popular i tradicional; i un de cultura popular i associacionisme posant èmfasi en el seu maridatge amb el sector professional de les arts i també mirant cap al patrimoni immaterial de la Mediterrània.

Aquest plantejament es concreta amb una programació integrada per propostes que parteixen de l’arrel tradicional com a motor creatiu, una arrel amb mirades polièdriques, i que ens parla en present.

 

http://www.firamediterrania.cat

Fundació Catalunya Cultura

Catalunya

La Fundació va ser constituïda per un grup d’empresaris el 2014 amb l’objectiu d’impulsar un nou marc de col·laboració entre el sector privat, la societat civil i la cultura. La Fundació vol impulsar la cultura, el talent i la creativitat com a via de cohesió i benestar social oferint eines, acompanyament i mentories per accelerar projectes culturals per millorar la seva proposta de valor i la seva sostenibilitat.

Fundació Pau Casals

Barcelona

 

La Fundació Pau Casals és una entitat privada sense ànim de lucre que va ser creada per Pau Casals i Marta Casals l’any 1972. Els seus objectius principals són garantir la preservació de llegat artístic i cultural i la seva vinculació a Catalunya, desenvolupar estratègies i projectes de suport per als joves violoncel·listes i promoure la difusió dels valors de la música i el compromís amb la dignitat de les persones. La Fundació Pau Casals participa i es coordina amb els projectes internacionals de Pau Casals a altres països, especialment amb Puerto Rico, França i els Estats Units d’Amèrica.

GIGSgirona

Girona

Edició i realització de visites guiades a espais patrimonials.

http://gigsgirona.com/

Homesession

Barcelona

Des de 2007, Homesession fomenta la creació en el camp de les arts visuals, amb una residència oberta a artistes internacionals, beques de producció de projectes destinades als artistes catalans i un programa éducatiu: Polaritats.

Amb el seu esforç continu de suport als artistes i de difusió, Homesession acull propostes que recorren a mitjans i pràctiques molt diversos, sempre amb la voluntat d’afavorir l’experimentació.

http://www.homesession.org/

ICONO Barcelona Cultural Services

Barcelona

Tours culturals temàtics a Barcelona i Masterclasses en línia de temes artístics i històrics variats adreçats a persones curioses que volen aprendre més.

LA QUEBRÁ

Barcelona

 

LA QUEBRÁ: PRODUCCIÓN ARTÍSTICA CON MUCHA ALMA.

-Cia de Danza
-Danza Terapeutica, para afectados de Parkinson
-Proyecto PLAS!TIC. Danza y consumo consciente a las escuelas.

Irene García y Sergí Cerdan: Dirección artística, coreografía y escenografía.

La Unió Santcugatenca

Sant Cugat del Vallès

La Unió Santcugatenca és una entitat de Sant Cugat del Vallès compromesa
amb l’associacionisme, amb la ciutat i amb el país que entén i promou la pràctica
cultural i el lleure educatiu com a factors transformadors de la vida individual i
col·lectiva.

Ens volem sumar a la campanya com a mesura de suport al sector cultural. Des de l’associacionisme cultural reinvidinquem l’accessibilitat i la democràcia cultural, i actuem com a porta d’entrada a la cultura per a la ciutadania.

Fes-te’n sòcia!

El nostre finançament es basa en l’aportació que fan les nostres sòcies i socis protectors, que actualment és una xarxa de 560 ciutadans i ciutadanes. Durant el 2020 estem reforçant la captació de socis, per tal de subsanar l’impacte econòmic que ens està suposant la reiterada aturada de la nostra activitat cultural.

menutsGIRONA

Girona

menutsGIRONA neix com agenda familiar per facilitar i posar a l’abast de les famílies les millors propostes per fer a les comarques de Girona promocionant i fomentant l’oci i la cultura del territori i generant un impacte econòmic.

MIRA.mov

Barcelona

MIRA.mov “Exploring Visual Languages” és el nou cicle mensual de projeccions immersives que explora la cultura digital contemporània, re-avaluant noves i antigues formes de pensament a través de formats i narratives innovadores i presentant característiques distintives dels mitjans digitals que reflecteixen l’estat de l’art i la seva estètica a través de tècniques com el CGI (imatge creada per ordinador en anglès), inmersividad audiovisual, motors de videojocs i animació digital en 3D.

Núvol

Online

Núvol és una capçalera especialitzada en cultura, amb versió online i offline, que compta amb una mitjana d’audipencia de 150.000 lectors únics mensuals. Els lectors es poden subscriure a Núvol, que ofereix avantatges i continguts premium als seus subscriptors

OUT OF AFRICA GALLERY

Sitges

Galería de arte especializada en arte contemporaneo africano, ubicada en Sitges.

Pensem.cat

Barcelona

Pensem.cat és un espai d’anàlisi, reflexió i debat promogut per la Fundació Congrés de Cultura Catalana, un pont entre el coneixement expert i l’opinió pública en general, una eina que vol contribuir a millorar el coneixement i la comprensió dels grans assumptes contemporanis i de les qüestions complexes del món actual.

http://pensem.cat

Projekteria [Art Gallery]

Barcelona

Projekteria [Art Gallery] és una galeria d’art  compromesa amb la fotografia contemporània en totes les seves expressions, on s’exposen obres d’artistes emergents tant locals com internacionals.

Roé espai d’Art

Vilafant

Fotografia

Sala Melmac

Barcelona

Nou projecte de la Cia. Mar Gómez, que ha convertit la seva seu en un nou espai de creació i exhibició d’arts escèniques al barri del Guinardó de Barcelona: la Sala Melmac.

Defugint tota classificació convencional,  la programació d’espectacles aposta per la diversitat i la singularitat de les propostes de petit format.

També s’ofereixen residències creatives per artistes i es realitzen activitats participatives obertes a tota persona interessada.

Sala Parés

Barcelona

Galeria d’Art

 

 

http://www.salapares.com/

Teatre La Gorga

Palamós

 

Teatre de l’Ajuntament de Palamós

http://www.lagorga.cat/

TRESC – Comunitat de Cultura

Online

Som la comunitat d’usuaris intensius de la cultura més important de Catalunya. Oferim informació, prescripció, activitats exclusives, avantatges i descomptes especials als membres de la nostra comunitat.

https://www.tresc.cat/